Ειδήσεις Events BlizzCon 2017

BlizzCon 2017

Wednesday, 04 Oct 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Θοδωρής Ρόππας   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/ae/a4/BlizzCon-Tickets-99-1489524029.jpg
 

BlizzCon 2017

Πρόγραμμα παρουσιάσεων και πιθανή αποκάλυψη του νέου expansion του World of Warcraft. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/17] Η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη BlizzCon 2017.

Συγκεκριμένα, το event θα λάβει χώρα στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια, στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Εισιτήρια θα διατεθούν σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες. Η πρώτη διάθεση θα γίνει στις 5 Απριλίου και η δεύτερη, ευκαιρία για όσους δεν προλάβουν, θα είναι 3 μέρες αργότερα στις 8 Απριλίου. Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται περίπου στα 200 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι και άλλα πιθανά έξοδα).

Κάθε αγορά περιλαμβάνει τέσσερα αντικείμενα, ψηφιακά και μη. Ένα έμβλημα το οποίο επιτρέπει την είσοδο στο convention, μία “goody bag” με αναμνηστικά δώρα (δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα) , in-game αντικείμενα και βεβαίως το BlizzCon Virtual Ticket, το οποίο επιτρέπει τη διαδικτυακή παρακολούθηση ολόκληρης της εκδήλωσης από τον υπολογιστή σας.

[UPDATE: 4/10/17 - Πρόγραμμα και WoW expansion] Η Blizzard ανακοίνωσε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα στην φετινή BlizzCon.

Η BlizzCon θα ανοίξει τις πόρτες της στις 3 Νοεμβρίου, εκεί όπου η Blizzard θα παρουσιάσει όλα τα νεότερα updates που θα εισαχθούν σε όλα της τα games. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 21:30 θα μιλήσει για τα μελλοντικά updates του StarCraft 2, ενώ αναφέρει ότι θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις. Ταυτόχρονα, θα μιλήσει για τα επόμενα updates των Hearthstone, Overwatch και Heroes of the Storm, ενώ για το τελευταίο θα μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες για τις επικείμενες αλλαγές στο gameplay.

Όσον αφορά το World of Warcraft, η Blizzard αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το νεότερο expansion του δημοφιλούς MMORPG της (σε ένα πάνελ που θα διαρκέσει μία ώρα), το οποίο φημολογείται ότι θα ονομάζεται Veil of Shadows και θα φέρει θαλάσσιο content, νέο progression system και spellbound όπλα. 

Το πρόγραμμα της BlizzCon έχει ως εξής:
- Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 21:30: World of Warcraft και StarCraft 2
- Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 23:45: Hearthstone
- Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 00:45: Overwatch
- Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 7:00: Heroes of the Storm

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής BlizzCon στο επίσημο site της Blizzard.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να μάθουμε σημαντικά πράγματα για τους πλέον έξι ενεργούς τίτλους της Blizzard (ίσως γίνουν επτά;). Περιμένουμε να ακούσουμε τις πρώτες φήμες και πληροφορίες, τις οποίες θα συζητήσουμε στο αντίστοιχο forum topic.

 

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 MuscleMuseum (Level 11) 15/03/2017 10:43
Προπαραγγελια του virtual ticket οπως κανουμε καθε χρόνο κλασσικα πραγματα... For The Alliance Horde scrubs!
#2 ashbringer (Level 25) 15/03/2017 17:39
Απο τα μεγαλύτερα event.Ανυπομονο ύμε.