Ειδήσεις Events Paris Games Week: Sony press conference

Paris Games Week: Sony press conference

Tuesday, 03 Oct 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/5f/f4/paris-games-week-50-1502710848.jpg
 

Paris Games Week: Sony press conference

Ετοιμάζονται μεγάλες ανακοινώσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/8/17] Η Sony ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στην Paris Games Week, παρά την περσινή της απουσία από την εκδήλωση.

Η γνωστή εταιρεία θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 30 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιεχόμενο της συνέντευξης, μόνο η ημερομηνία διεξαγωγής. 

Είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε περισσότερα για το Dreams της εταιρείας ανάπτυξης Media Molecule και μια πιο ακριβή περίοδο κυκλοφορίας για κάποια exclusives που αναμένονται για το 2018, όπως τα God of War και Spider-man. Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Detroit: Become Human από την εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream, το οποίο αποκαλύφθηκε στην ίδια εκδήλωση δύο χρόνια πρίν.

Η Paris Games Week θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 1 Νοεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο Paris Expo Porte de Versailles, αλλά πιθανότατα η Sony θα δώσει την συνέντευξη τύπου της σε κάποιο άλλο μέρος του Παρισιού. Το 2015, όπου η εταιρεία συμμετείχε τελευταία φορά, οι ανακοινώσεις έγιναν στο Espace Grand Arche σαν αντικατάσταση για την συμμετοχή της στην Gamescom της Κολωνίας τα προηγούμενα χρόνια.

[UPDATE: 3/10/17 - Ετοιμάζονται μεγάλες ανακοινώσεις] Σήμερα η Sony Interactive Entertainment Europe ανακοίνωσε πως το livestream από την Paris Games Week, γνωστό σαν Playstation Live, θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 30 Οκτωβρίου, μια ώρα νωρίτερα από την συνέντευξη τύπου.

Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία ανέφερε πως θα πραγματοποιήσει ανακοινώσεις και updates για μεγάλους και νέους τίτλους για τα Playstation 4 και Playstation VR. Ακόμα θα πραγματοποιηθεί και ένας απολογισμός μετά την συνέντευξη τύπου με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Η συνέντευξη της Sony, ο απολογισμός και όσα προβληθούν πριν την συνέντευξη θα μεταδοθούν με livestreaming μέσω της ιστοσελίδας του Playstation, Facebook, Youtube και Twitch.

Στην Paris Games Week αναμένεται να ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Detroit: Become Human και να δούμε περισσότερα από το Dreams της εταιρείας ανάπτυξης Media Molecule. Είναι πιθανό να ανακοινωθούν και ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα God of War και Spider Man της Marvel. Τέλος, αναμένεται πως οι πιο βαρυσήμαντες ανακοινώσεις θα γίνουν στο Playstation Experience που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης την συνέντευξη τύπου της Sony στην E3 2017. Συζητήστε σχετικά με την Paris Games Week σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.