Ειδήσεις Events Athens Games Festival

Athens Games Festival

Thursday, 14 Sep 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (2 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/b9/f9/athens-game-festival-59-1505380684.jpg
 

Athens Games Festival

Το πρώτο Athens Games Festival έρχεται!

Στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, στο Μαρούσι, 3.500 τετραγωνικά μέτρα θα είναι αφιερωμένα στο ψηφιακό παιχνίδι, την προσέλκυση επενδύσεων, την προώθηση του ελληνικού video game και την ανάπτυξη του ανταγωνιστικού κλάδου του video game development, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων game developers, ερευνητών, ακαδημαϊκών, εκδοτών και δημοσιογράφων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, να δουν και να ακούσουν: 
- Παρουσιάσεις από σημαντικούς ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας gaming
- Συναντήσεις με στελέχη σημαντικών διεθνών εταιριών του χώρου
- Εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες
- Επιχειρηματικές συναντήσεις μέσα από την πλατφόρμα του Pitch and Match αλλά και εκδηλώσεις όπως το Athens Games Festival Party
- Διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του game industry όπως το Nordic Game Discovery Contest

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του Athens Games Festival θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Game Art Collection (GAC): Καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών, θα συμμετάσχουν σε μια έκθεση, η οποία σκοπό έχει να αναδείξει το ταλέντο Ελλήνων και ξένων 2D artists και μουσικών, με θέμα τους Υπερήρωες (superheroes) της Ελλάδας!

Το Athens Games Festival διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  σε συνεργασία το White Nights Conference.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και εγγραφείτε στο newsletter. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει! Πληροφορίες: Τηλ: +30 210 909 8645, Mail: greek.industry@gmail.com

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Σχόλια  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 27) 14/09/2017 15:10
Πολύ ενδιαφέρον, θα μαζέψει αρκετό κόσμο σίγουρα. Ανυπομονώ!
#2 +1 Dovahkiin (Level 22) 14/09/2017 16:46
Τυχεροί εσείς οι πρωτευουσιάνοι, τόσα ωραία events γίνονται στην πόλη σας. :sad: Πολύ θα ήθελα να παρευρεθώ αν τα καταφέρω να ανέβω Αθήνα. Σίγουρα θα αξίζει.