E3 2017: Ubisoft press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
E3 2017: Ubisoft press conference

E3 2017: Ubisoft press conference

The Crew 2, Skull & Bones, Starlink, Mario + Rabbits, Beyond Good & Evil 2 και Far Cry 5 gameplay. 

[Αρχική δημοσίευση: 16/5/17] Η Ubisoft ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια παρουσίασή της στην E3 2017.

Συγκεκριμένα η Ubisoft press conference θα λάβει χώρα την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 23:00 και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του GameWorld.gr με live update, όλων των νέων games που ανακοινώνονται. Το Live update θα διεξάγεται σε αυτή την είδηση, με όσα συμβαίνουν λεπτό προς λεπτό, ενώ θα υπάρχουν όπως πάντα ξεχωριστά άρθρα για όλα τα νέα games που θα ανακοινώνονται, από τους συντάκτες του GameWorld.gr.

Η Ubisoft αναμένεται να ανακοινώσει τα Assassin's Creed: Origins, Far Cry 5 και The Crew 2, καθώς επίσης να μας δείξει gameplay videos για games που ήδη γνωρίζουμε (Beyond Good & Evil 2 και South Park: The Fractured but Whole) ή για νέα για τα οποία κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της.

[UPDATE: 1/6/17 - Θα παρουσιαστούν νέα games που δεν έχουν ανακοινωθεί] Μέσω του παρακάτω τρέιλερ, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μας δείξει μια ολοκαίνουργια σειρά στην E3 2017, η οποία όπως γνωρίζουμε από φήμες θα κυκλοφορήσει στο διάστημα Απριλίου 2018 - Μαρτίου 2018.

Κατά την διάρκεια του τρέιλερ θα ακούσετε ότι "θα παρουσιαστούν games που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί". Για να δούμε λοιπόν πόσα και ποια θα είναι τα νέα αυτά games που θα μας δείξει η Γαλλική εταιρεία.

[LIVE UPDATE] Η συνέντευξη τύπου της Ubisoft ξεκίνησε. Την παρουσιάζει ο Yves Guillemot, διεθύνων σύμβουλος της Γαλλικής εταιρείας. Μάλλον δεν θα δούμε την Aisha Tyler φέτος...δυστυχώς.

[23:01] Η πρώτη έκπληξη είναι το Mario + Rabbids: Kingdom Battle, ένα cross-over turn-based RPG που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία Ubisoft και Nintendo. Ο Shigeru Miyamoto, representative director, μίλησε για το παιχνίδι και μάλιστα πήρε διάφορες πόζες μαζί με τον Guillemot με τα real-life όπλα του παιχνιδιού. Για το παιχνίδι μίλησε ο Xavier Manzanares, Creative Director του παιχνιδιού. Παρουσιάστηκε gameplay video που μας δείχνει τον Mario και την πριγκίπισσα Peach, συνοδευόμενους από τα Rabbids. Γενικά υπάρχουν "κουνελοποιημένες" εκδόσεις των χαρακτήρων του σύμπαντος Mario. Οι ήρωές σας θα δίνουν μάχες ενάντια σε εχθρούς με turns και θα επιχειρούν να καλυφθούν πίσω από σημεία κάλυψης. Θα υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας χαρακτήρων για άλμα με σκοπό να εμποδίσετε την κάλυψη του αντιπάλου, ενώ το περιβάλλον κάθε πίστας θα καταστρέφεται πλήρως.

[23:17] Ο Ashraf Ismail, Game Director της Ubisoft Montreal, μίλησε για το Assassin's Creed: Origins και έδωσε πάσα για ένα νέο τρέιλερ.

[23:25] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του The Crew 2, το οποίο περιέχει άκρως αληθοφανή γραφικά. Ο Stephane Baley της Ivory Tower μίλησε για το παιχνίδι ενώ στο φόντο έπαιζε ένα gameplay trailer. Το The Crew 2 εκτός από αυτοκίνητα θα περιλαμβάνει μηχανές και οχήματα θαλάσσης για κόντρες μέσα στη θάλασσα. Δηλώστε συμμετοχή στο thecrewgame.com/beta.

Το The Crew 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

[23:30] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ του South Park: The Stick of Truth.

[23:38] Ανακοινώνεται για πρώτη φορά το Skull & Bones. Ο Justin Farren, Creative Director της Ubisoft Σιγκαπούρης, ανέβηκε επί σκηνής και κάνει λόγο για το "απόλυτο πειρατικό παιχνίδι". Θα μπορείτε να παίξετε μαζί με φίλους και να εξορμήσετε στον Ινδικό Ωκεανό. Θα συμμαχήσετε ή θα δώσετε μάχες με άλλους παίκτες. Θα υπάρχουν PvP modes 5 εναντίον 5 παικτών.

Απ' ότι φαίνεται οι πειρατές γίνονται και πάλι της μόδας, καθώς μετά το Sea of Thieves, θα έχουμε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, για το οποίο παρουσιάστηκε pre-alpha gameplay video. Το gameplay μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι παίκτες θα ελέγχουν τα πλοία τους, για τα οποία θα υπάρχει κάτω δεξιά χάρτης για όλους τους παίκτες, με ένδειξη της ταχύτητας του πλοίου και τα γύρω πλοία (με πράσινο τα φιλικά, με κόκκινο τα εχθρικά).

Θα υπάρχει δυνατότητα να καταστρέψετε ολοσχερώς και να βουλιάξετε το αντίπαλο πλοίο ή να το εμβολίσετε ώστε να ξεκινήσει η μάχη μεταξύ παικτών. Αν μία ομάδα δει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει θα έχει δικαίωμα να αποδράσει και να ξεφύγει από μια μάχη. Τα οπτικά εφέ καταστροφής των πλοίων είναι εκπληκτικά. Η beta θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο site Skullandbonesgame.com. Το Skull & Bones θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

[23:45] Στο stage ανέβηκε η Bebe Rexha, η οποία τραγούδησε το The Way I Are (Dance with Somebody) και ανακοίνωσε ότι το Just Dance 2018 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για PC, Xbox One, PS3, Xbox 360, PS4, Switch και Wii U.

[23:50] Ανακοινώθηκε το mobile game South Park: Phone Destroyer.

[23:52] Ο Matthew Rose, παραγωγός της Ubisoft Toronto, μίλησε για το Starlink: Battle for Atlas. Πρόκειται για ένα Toys-to-Life παιχνίδι, στο οποίο θα χρησιμοποιείτε μινιατούρες αεροσκαφών, τις οποίες θα scanάρετε για να τις χρησιμοποιήσετε in-game, ακριβώς όπως κάνετε και με το Skylanders. Θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PS4 και Xbox One το φθινόπωρο του 2018.

[23:54] Παρουσιάστηκε το Steep: Road to Olympics expansion από την Rebecka Coutaz, Studio Director της Ubisoft Annecy.

[23:57] Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε gameplay video του Far Cry 5.

Δείτε το τρέιλερ:

Απολαύστε το gameplay video τριών λεπτών:


[00:06]
 Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του Beyond Good & Evil 2, ενώ για το παιχνίδι μίλησε ο Michel Ancel, Creative Director της Ubisoft Montpellier.

[00:10] H συνέντευξη τύπου της Ubisoft κάπου εδώ ολοκληρώθηκε. Χορτάσαμε games και ελπίζουμε τα δυνατά χαρτιά της Γαλλικής εταιρείας να βγουν όπως τα φανταζόμαστε. Ευχάριστες εκπλήξεις ήταν τα Skull & Bones, Beyond Good & Evil 2 και το Starlink: Battle for Atlas. Περισσότερο μπορούμε να πούμε ότι ενθουσίασε το πρώτο, πάντα σύμφωνα με το χειροκρότημα που έλαβε από το κοινό. Προσωπικά από όλα τα games που είδα θα περιμένω για το Far Cry 5, πιθανόν και το Skull & Bones το οποίο θα αργήσει αρκετά.

[00:15] Πέρα από την συνέντευξη τύπου της Ubisoft, η Γαλλική εταιρεία παρουσιάζει αυτή την στιγμή gameplay από το Assassin's Creed: Origins, επομένως όσοι ενδιαφέρεστε να το δείτε παραμείνετε στο livestream σας.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας. Η βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr γιατί στις 04:00 θα σας έχουμε Live την συνέντευξη τύπου της Sony, όπου ως συνήθως θα σας αναφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν λεπτό προς λεπτό, με live update.

Διαβάστε γενικές πληροφορίες για την E3 2017 και το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

Συζητήστε εκτενώς για την E3 2017 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/05/2017 10:34
Αναμένουμε μέχρι 12 ιουνίου για να δούμε και να ακούσουμε νέα απο την Ubisoft σχετικά με τα νέα της Project.
#2 Dovahkiin (Level 22) 17/05/2017 12:49
Ανυπομονώ να μάθω για το νέο Assassin's Creed και το Far Cry. Σε λιγότερο από μήνα ευτυχώς θα ενημερωθούμε κατάλληλα.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 12/06/2017 23:04
Ο θεός του gaming Shigeru Miyamoto on stage!
#4 apovag (Level 14) 13/06/2017 05:39
Ωραία τα games της Ubisoft αλλά το Mario + Rabbits αδιάφορο.Ίσα ίσα για να πιασει και το κοινό της Nintendo το κανει η Ubi και για να κρατησει λιγο ακομα τους casual αφου ειναι καθαρα hardcore καμια σχεση με Nintendo.AC Origins και Far Cry 5 αξιζαν μονο πιστευω.
#5 AntonKos (Level 17) 13/06/2017 08:54
Far Cry 5.Οσα Far Cry κι αν βγουν ποτέ δεν τα βαριέσαι.
Beyond Good and Evil 2.Ειχα τερματισει το πρωτο και περιμενω σιγουρα το δεύτερο!
Το Assassin's Creed απλά μου είναι αδιάφορο.
#6 Shikabane_Hime7 (Level 29) 13/06/2017 15:58
Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν φυσικά το Beyond Good & Evil 2, ξύπνησε αναμνήσεις!
#7 Divine Raiden (Level 26) 13/06/2017 16:40
Πέρα απο το Beyond Good And Evil τίποτα άλλο δεν μου φάνηκε ενδιαφέρον.Το Assassin's Creed θυμίζει λίγο Far Cry Primal με τα pets και το combat system του δείχνει πολύ απλό dodge, hit and all done Και θα βασίζεται περισσότερο στο stealth στοιχείο.Ελπίζω να κάνω λάθος και να βγούν καλύτερα απο οτι περιμένω αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
#8 Adam_Pap (Level 18) 13/06/2017 23:23
Φερε Far cry ρε παιδι μουυυυυυυυυ!!!! !Crew 2?????χχχχχχχμμ μμμμμμμμμμμμ
#9 DoUzOs (Level 27) 17/06/2017 21:43
SKULL AND BONES!!!111!!11 11 Το παιχνίδι αυτό φαίνεται ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-Κ Ο! Περιμένω πώς και πώς νέο footage, έχω hype-αριστεί πολύ άσχημα! Μετά, AC: Origins και Far Cry 5. Τι να πει κανείς; Μετά από τις αλλεπάλληλες απογοητεύσεις στην σειρά AC και το αρκετά μέτρο Far Cry 4, τα νέα παιχνίδια των 2 αυτών σειρών έρχονται να ταράξουν τόσο τα νερά, που θα χρειαστούμε σωσίβια. Φυσικά, last but not least, Beyond Good and Evil 2. Το CD του πρώτου παιχνιδιού κόντεψε να λιώσει στο Xbox μας, μιας και εγώ αλλά και ο αδερφός μου το παίζαμε με τις ώρες! Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει και ανυπομονώ για το 2ο παιχνίδι, που το περιμένουμε τόσα χρόνια! Την Ubi την βρήκα πάρα πολύ δυνατή φέτος, όλα τα παιχνίδια της ήταν ένα κι ένα!
Notification