Ειδήσεις Events Golden Joystick Awards 2017

Golden Joystick Awards 2017

Wednesday, 27 Sep 2017  | in Events | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/16/58/golden-joystick-2017-5-1506068643.jpg
 

Golden Joystick Awards 2017

Υποψήφια τα Assassin’s Creed Origins και Super Mario Odyssey πριν καν κυκλοφορήσουν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/9/17] Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ψηφοφορία που θα αναδείξει τα κορυφαία games του 2017 στο επερχόμενο Golden Joystick Awards 2017 είναι ήδη ανοιχτή για το κοινό που καλείται για ακόμη μια φορά να ψηφίσει τα καλύτερα games του έτους. Παρουσιαστής του event θα είναι ο Danny Wallace, voice actor σε αρκετά video games όπως το Assassin’s Creed III.

Ο 35ος διαγωνισμός αυτός θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 17 Νοεμβρίου με χορηγία της HP. Η ψηφοφορία έχει ήδη ανοίξει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου. Ως επιβράβευση για όσους ψηφίσουν και στις 21 κατηγορίες της ψηφοφορίας θα λάβετε ένα gaming eBook αξίας μέχρι 20 ευρώ. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα PC Gamer's Best PC Games ever, Edge's 100 Greatest Videogames, GamesMaster's Ultimate Guide to Minecraft Vol 20, Retro Gamer's Book of Arcade Classics, The Nintendo Switch Book και το The PlayStation Book.

[UPDATE: 27/9/17 - Υποψήφια τα Assassin’s Creed Origins και Super Mario Odyssey] Τα Golden Joystick Awards 2017 θα διεξαχθούν στις 17 Νοεμβρίου και για άλλη μια φορά θα έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τα καλύτερα games της χρονιάς.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στα υποψήφια games συναντάμε και κάποια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει. Μέσα σε αυτά έχουμε τα Assassin’s Creed Origins και Super Mario Odyssey. Συγκεκριμένα, το Super Mario Odyssey είναι υποψήφιο στην κατηγορία του καλύτερου game για το Switch, ενώ το Assassin’s Creed Origins στην κατηγορία Ultimate Game of the Year, παρέα με το Super Mario Odyssey. Εγείρονται ερωτήματα για το πώς μπορεί ένα game να είναι υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς πριν καν το δοκιμάσουν οι gamers. Όσοι το ψηφίσουν, θα το πράξουν με βάση το hype του τίτλου και όχι της ποιότητάς του.

Ψηφίστε και εσείς τα καλύτερα video games του 2017.

Δείτε επίσης τους νικητές του περσινού Golden Joystick Awards 2016 και συζητήστε περισσότερα για τον φετινό διαγωνισμό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.