E3 2017: Sega & Atlus

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
E3 2017: Sega & Atlus

E3 2017: Sega & Atlus

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δύο publishers.

Οι Sega και Atlus ανακοίνωσαν τα games που θα παρουσιάσουν στην E3 2017. Τα Sonic και Yakuza ξεχωρίζουν από την λίστα των games.

Yakuza 6: The Song of Life και Yakuza Kiwami
Τόσο το νέο Yakuza, όσο και το Yakuza Kiwami, HD remake της αρχικής έκδοσης Yakuza που κυκλοφόρησε το 2005 στο PS2, θα δώσουν το παρόν.

Sonic Mania και Sonic Forces
Το 2D Platform Sonic Mania που θα τρέχει με retro γραφικά στα 60 frames και το Sonic Forces από την εταιρεία ανάπτυξης των Sonic Color και Sonic Generations, θα δώσουν το παρόν. Το Sonic Forces αποτελεί μια σύγχρονη έκδοση της σειράς με γρήγορο gameplay, καθώς θα ελέγχετε τον μοντέρνο Sonic, κλασικό 2D gameplay με τον παλιό Sonic και δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας ήρωα.

13 Sentinels: Aegis Rim
Η Atlus θα παρουσιάσει τρέιλερ για το νέο της δημιούργημα, που θα περιέχει νεαρούς πρωταγωνιστές. Το 13 Sentinels είναι ένα Action game για PS4 και PS Vita.

Νέα games για το 3DS
Η Atlus ετοιμάζει τρία games για το 3DS και είναι όλα τους JRPG. Το Etrian Odyssey V: Beyond the Myth θα εξερευνήσετε τον λαβύρινθο του Yggdrasil Tree. Στο Radiant Historia: Perfect Chronology θα ελέγξετε τον Stocke, ο οποίος θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει την δύναμη του κειμηλίου White Chronicle ώστε να αποκτήσει την ικανότητα να ταξιδέψει ανάμεσα σε δύο χρονικές περιόδους. Το τρίτο παιχνίδι είναι το Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux, το οποίο θα έχει νέο περιεχόμενο στην ιστορία του, εναλλακτικά φινάλε και νέο dungeon για εξερεύνηση.

Total War: Warhammer II
Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Total War: Warhammer έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα των fans των Strategy. Θα περιέχει τέσσερα races, campaign με αφήγηση και ανανεωμένο gameplay. Στην E3 θα παρουσιαστεί ο στρατός των Lizardmen, οι οποίοι θα πολεμούν ενάντια στους High Elves.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την E3 επισκεφθείτε την κατηγορία Ειδήσεις/Events και συζητήστε τα πάντα στο E3 2017 forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification