Η Microsoft στην Gamescom 2017

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Η Microsoft στην Gamescom 2017

Η Microsoft στην Gamescom 2017

Xbox One X Project Scorpio Edition και τρέιλερ από τα σημαντικότερα games. [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 14/7/17] Η Microsoft οργανώνει στην Gamescom 2017 μια παρουσίαση για τα νέα games του Xbox One X  και τις λειτουργίες της κονσόλας, στις 20 Αυγούστου και ώρα Ελλάδας 22:00.
 
Η Microsoft δήλωσε πως το Xbox One X θα δώσει το παρόν στην έκθεσηο, μαζί με 27 playable Xbox One games και 10 PC games για Windows 10, συμπεριλαμβανομένων των Forza 7, Age Of Empires Definitive Edition και το Sea Of Thieves. Φήμες θέλουν την Microsoft να φέρνει μαζί της περιεχόμενο από το multiplayer του Crackdown 3, περισσότερο περιεχόμενο από το Sea Of Thieves και δεν αποκλείεται να δώσει περισσότερη έμφαση στο State Of Decay 2. Φυσικά υπάρχουν και τα Assassin’s Creed Origins και το Shadow of War, ενώ δεν αποκλείονται και νέες ανακοινώσεις.

Το show της Microsoft ξεκινά στις 20 Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

[UPDATE: 20/8/17 - Δείτε ζωντανά την Microsoft] Η Gamescom 2017 ξεκινάει και επίσημα από σήμερα στις 22:00 με την παρουσίαση της Microsoft. Σττη Γερμανία βρίσκονται η Χριστιάνα Θάνου και ο Διονύσης Καλογερόπουλος, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από previews, συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο.

Το GameWorld.gr βρίσκεται από σήμερα στην Κολωνία, από όπου θα σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν. Σύντομα θα έχετε αναλυτικά άρθρα και φωτογραφικό υλικό. Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της Microsoft όπου θα ανακοινωθούν νέες λεπτομέρειες για το Xbox One X, το οποίο κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου, αλλά και άφθονα games.
 

[LIVE UPDATE]
Η παρουσίαση ξεκίνησε και δεν θα έχει την μορφή κλασικής press conference, αλλά περισσότερο εκπομπής όπου θα έρχονται καλεσμένοι developers και θα μιλούν για τα games τους.. Δείτε την με live update.
 
[22:00] Η παρουσίαση της Microsoft στην Gamescom θα περιλαμβάνει επτά τρέιλερ από νέα games. Κατά την διάρκεια livestream συνδεθείτε στο Mixer.com/Xbox για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς που τρέχουν διαρκώς.

[22:07] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ για το Assassin's Creed: Origins από τον Jean Guesdon, Creative Director της Ubisoft Montreal. Το στέλεχος της Ubisoft δήλωσε ότι το Xbox One X επέτρεψε στην ομάδα του να έχει στη διάθεσή της μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ.


[22:16] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ του PlayerUnknown's Battlegrounds με...αρκετές δόσεις χιούμορ! Στην εκπομπή προσκλήθηκε ο Brendan Greene, Creative Director της Bluehole. Το PUBG βρίσκεται ήδη στο Steam σε Early Access, ενώ στις κονσόλες Xbox One θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 ως console timed exclusive, κάτι που σημαίνει ότι αργότερα θα το δούμε και στο PS4.

[22:23] Ακολούθησε νέο τρέιλερ, αυτή τη φορά για το Jurassic World: Evolution.


[22:28] Παρουσιάστηκε τρέιλερ για την ReCore: Definitive Edition. Με customization στα ρομπότ και την νέα αποστολή Eye of Obsidian. Θα είναι διαθέσιμη στις 29 Αυγούστου.

[22:36] Πάνω από 100 games θα έχουν Xbox One X enhancement, κοινώς θα παίζουν σε 4K ανάλυση στο Xbox One X, όταν θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Σταδιακά θα προστίθενται διαρκώς νέα games.

[22:38] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ για το Forza Motorsport 7, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για PC και Xbox One. Ο Bill Giese, Creative Director της Turn 10 Studios, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει δώσει μεγάλη βάση στα PC, όπου φυσικά το frame rate θα είναι ξεκλείδωτο (σ.σ. εξαρτάται από το PC σας) και υπάρχουν δυναμικές αλλαγές καιρού και ακόμη υψηλότερης ποιότητας γραφικά.


[22:48] Ο Mike Ybarra, εμπορικός αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox της Microsoft, παρουσίασε ορισμένες από τις επιλογές του Xbox One X. Αφού αγοράσετε την κονσόλα θα μπορείτε να αντιγράψετε τα games σας από άλλη κονσόλα Xbox One και να κατεβάσετε τα 4K updates των games που έχετε ήδη.

[22:53] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του State of Decay 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox One την άνοιξη του 2018.

[22:59] Σειρά είχε το τρέιλερ για το War Stories mode του World of Tanks, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου, ενώ θα διεξαχθούν και τουρνουά μέσω του Xbox Live.

[23:01] Ανακοινώθηκε ότι το Xbox Design Lab, όπου σχεδιάζετε τα δικά σας χειριστήρια, θα επεκταθεί σε νέες χώρες, ανάμεσα στις οποίες θα έρθει και η Ελλάδα! Φτιάτξε το δικό σας χειριστήριο στο www.Xboxdesignlab.com 

[23:05] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ του ID@Xbox


[23:08] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Sea of Thieves, που δείχνει βολές με κανόνια, αλλά και...ανθρώπινες βολές, για να μπορείτε να εκτοξευθείτε στα εχθρικά πλοία πιο γρήγορα.

[23:14] Παρουσιάστηκε η κονσόλα Xbox One S Minecraft Limited Edition bundle. Θα έχει δύο χειριστήρια, επίσης στα χρώματα του παιχνιδιού. Την κονσόλα παρουσίασε η Meaghan Firzgerald, η οποία εργάστηκε για την κατασκευή της. Τα χειριστήρια έχουν εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως και τα χρώματα της κονσόλας, η οποία θα περιλαμβάνει φυσικά και το παιχνίδι Minecraft. Πέραν όλων αυτών, θα λάβετε και in-game δώρα.

[23:22] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Cuphead, για το οποίο μίλησε η Maja Moldenhauer από την Studio MDHR. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από τώρα και η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη στις 3 Οκτωβρίου.

[23:28] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Surviving Mars, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

[23:30] Η Microsoft επιβεβαίωσε τις φήμες του Xbox One X - Project Scorpio Edition, μια συλλεκτική έκδοση του Xbox One X, η οποία θα φέρει διαφορετικό χειριστήριο. Εξωτερικά η κονσόλα διαφοροποιείται σε σχεδιασμό σε σύγκριση με το Xbox One X, αλλά εσωτερικά είναι η ίδια.

Η κονσόλα είναι διαθέσιμη από τώρα για προπαραγγελίες σε περιορισμένα αντίτυπα. Καθότι συλλεκτική, όταν τα αντίτυπα αυτα εξαντληθούν τότε δεν θα δημιουργηθούν νέα από την Microsoft, επομένως...όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

Διαβάστε για την παρουσία του GameWorld στην φετινή Gamescom και συζητήστε περισσότερα για το μεγάλο event σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/07/2017 16:38
Θέλω να δω ακόμα περισσότερα για το Sea of Thieves γιατί μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον καιρό τώρα και πιστεύω θα είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι με παρέα!
#2 geololj (Level 28) 20/08/2017 15:15
Θα είναι μια ενδιαφέρουσα press conference διότι η Microsoft πρέπει να πάρει περισσότερο τα φώτα πάνω της. Χρειάζεται περισσότερα exclusives ή τουλάχιστον να δημιουργήσει περισσότερο hype στα ήδη υπάρχοντα. Αναμένω να δω σίγουρα Forza 7, State of Decay 2, Sea of Thieves και την Definitive Edition του ReCore.

Από τα νέα exclusive IPs, η Microsoft πιστεύω ότι θα δείξει το The Darwin Project (το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και fun to play), το τρομερό Ashen και το The Last Night το οποίο με συνεπήρε με το art direction και το φανταστικό soundtrack που είχε το τρέιλερ στην E3. Το παραθέτω παρακάτω για να το θυμηθείτε:


Από εκεί και πέρα, θέλω να δω περισσότερα exclusives με δυνατό single-player. Ένα Action-Adventur e τύπου Horizon: Zero Dawn και ένα Action RPG με βάθος.
#3 geololj (Level 28) 20/08/2017 22:07
Ωραίο το ξανθό! (Julia Hardy - Instagram)
#4 DoUzOs (Level 27) 22/08/2017 20:54
Δε ντρέπομαι να παραδεχθώ πως αν είχα 1000 ευρώ, θα έδινα άνετα τα 500 για να πάρω το Xbox One X - Project Scorpio Edition. Είναι απλά πανέμορφο! Μέτρια η παρουσίαση, παρόλα αυτά, της Microsoft. Ενδιαφέρον είχε το βίντεο για το PUBG, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω για το Xbox One, όταν κυκλοφορήσει, όπως επίσης και το νέο Jurassic Park videogame. Δεν είμαι τεράστιος φαν των sim παιχνιδιών σαν αυτό, αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω!
Notification