Μοναδικά αγάλματα του Justice League

Hot
Μοναδικά αγάλματα του Justice League

Μοναδικά αγάλματα του Justice League

Τραβούν τα βλέμματα στο Comic-con event.

Το Comic-con event συνεχίστηκε στο San Diego και επιφύλασσε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις για τους fans της DC.

Χθες είδαμε εικόνες από την εντυπωσιακή ρέπλικα του θρυλικού Batmobile. Σήμερα ο κόσμος της DC συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις αυτή τη φορά με έναν αριθμό μεγάλων αγαλμάτων των αγαπημένων DC χαρακτήρων. Από την σειρά Batman: The Animated Series παρουσιάστηκε το άγαλμα της Harley Quinn για να πάρει την σκυτάλη η επερχόμενη ταινία Justice League.

Με αφορμή την ταινία του Νοεμβρίου είδαμε ορισμένα εντυπωσιακά αγάλματα των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα υπήρχε ένα άγαλμα για κάθε μέλος της Justice League. Συναντήσαμε δηλαδή τους Aquaman, Batman, Cyborg, Flash και Wonder Woman όλους καλυμμένους με ένα κυλινδρικό γυαλί. (Δείτε παρακάτω τις αντίστοιχες εικόνες)

Η παρουσία της Harley Quinn οφείλεται στον εορτασμό των 25 χρόνων από την έναρξη της σειράς Batman: The Animated Series, ενώ η ίδια λατρεύτηκε από το κοινό της DC στην περσινή ταινία Suicide Squad.

Διαβάστε το review για το Batman Arkham Knight και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/07/2017 09:37
Η Margot Robbie μας τρέλανε κυριολεκτικά με τον ρόλο της ως Harley Quinn
Notification