Δωρεάν το Phantom Dust

Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Δωρεάν το Phantom Dust

Δωρεάν το Phantom Dust

Διαθέσιμο από σήμερα σε PC και Xbox One.

H Microsoft μέσω του Aaron Greenberg, του επικεφαλή marketing του Xbox, ανακοίνωσε ότι το Phantom Dust θα διατεθεί δωρεάν στα PC και στο Xbox One.

Από σήμερα λοιπόν θα μπορείτε να κατεβάσετε το Phantom Dust εντελώς δωρεάν, το οποίο διατίθεται στα πλαίσια της υπηρεσίας Xbox Play Anywhere. Για την ώρα πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει στα Windows Store και Xbox Store και το πιθανότερο είναι ότι θα το δούμε σε μερικές ώρες. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την remastered έκδοση του παιχνιδιού που είχε ανακοινωθεί στην περσινή E3. To Phantom Dust είχε κυκλοφορήσει στα μέσα της περασμένης δεκαετίας στην Ιαπωνία και στην Αμερική, αλλά δεν είχαμε ποτέ την τύχη να το δούμε στην Ευρώπη.

Το Phantom Dust διακρίνεται για το ιδιαίτερο gameplay του, αφού αναμιγνύει Action και Card game στοιχεία. Οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο, εντούτοις τα spells που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξαρτώνται από την τράπουλα που έχετε φτιάξει.

Το Phantom Dust κυκλοφορεί από τις 16 Μαΐου για PC και Xbox One. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε επίσης για το remake του Phantom Dust που εν τέλει ακυρώθηκε.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification