Τουρνουά Football Manager 2010: Οι νικητές

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
Ανακοινώνουμε τον μεγάλο νικητή του τουρνουά Football Manager 2010, ο οποίος κερδίζει το video game της επιλογής του.

Το Αγγλικό τουρνουά Football Manager 2010 που διοργάνωσε την φετινή σεζόν το GameWorld.gr, έφτασε στο τέλος του, όσον αφορά στην πρώτη σεζόν. Νικητής ανακοινώνεται ο Βαλάντης Σφέτσας, manager της Chelsea, ο οποίος έκανε το double, κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί. Στον τελικό του League Cup, κέρδισε την Liverpool, η οποία προηγήθηκε με 3-1, ισοφαρίστηκε 3-3 και στη διαδικασία τον πέναλτι έχασε 11-10 με το χαμένο πέναλτι του Skrtel. Το FA Cup κατέκτησε η Newcastle (ελεγχόμενη από τον υπολογιστή) η οποία κέρδισε την Tottenham με 4-3.

Πρωτάθλημα
Η χρονιά αρχικά ξεκίνησε κάπως έτσι. Η πρώτη κούπα κατακτήθηκε από την Manchester United, στο Community Shield, μετά από νίκη επί της Chelsea με 2-1. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είχαμε προβάδισμα για την Tottenham και τον Κώστα Ξανθιώτη. Την έκτη αγωνιστική όμως, η Chelsea πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής:
1)Chelsea: 88
2)Arsenal: 82
3)Manchester City: 80
4)Manchester United: 73
5)Tottenham: 71
6)Liverpool: 68

Ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες μέχρι το τέλος της πρώτης αυτής σεζόν έμειναν χωρίς προπονητή (ελεγχόμενες από τον υπολογιστή).

Οι σκόρερ
1)Ezequiel Lavezzi (Arsenal): 25
2)Wayne Rooney (Manchester United): 23
3)Eduardo (Arsenal): 22

Οι κορυφαίοι στις ασίστ
1)Steven Gerrard (Liverpool): 16
2)Frank Lampard (Chelsea): 15
3)Robin Van Persie (Arsenal): 10

Περισσότερα Man of the Match: Carlos Tevez (Manchester City): 10

Στην Ευρώπη, από τις ομάδες που συμμετείχαν, η Chelsea κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League, εκεί που τελικά ηττήθηκε απ' την Juventus με 0-1.

Συνοψίζοντας
Για περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση για το τουρνουά, κάντε κλικ εδώ.

Ο Βαλάντης Σφέτσας, νικητής του τουρνουά και manager της Chelsea, κέρδισε και παρέλαβε το δώρο της επιλογής του. Ένα Battlefield: Bad Company 2 για PC, προσφορά της EA Hellas.

Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές για τις συμμετοχές τους. Στο link του τουρνουά μπορείτε να δηλώσετε τις συμμετοχές σας, καθώς το τουρνουά συνεχίζει κανονικά και οδεύει προς την δεύτερή του σεζόν.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification