Final Fantasy XV: A New Empire

Final Fantasy XV: A New Empire

Final Fantasy XV: A New Empire

Το νέο mobile game της ομώνυμης σειράς δυστυχώς απογοητεύει.

Το σύμπαν του Final Fantasy 15 εμπλουτίστηκε εις διπλούν αυτή την εβδομάδα. Πέρα από το "Episode Prompto", το πιο πρόσφατο DLC, έχουμε και το Final Fantasy 15: A New Empire, ένα δωρεάν mobile game.

Το MMO που είναι συμβατό με τις iOS και Android συσκευές, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης Machine Zone. Οι προηγούμενες δουλειές της εταιρείας έχουν να κάνουν με διάφορα MMO για κινητά, με πιο γνωστό το παιχνίδι στρατηγικής Mobile Strike. Στο ίδιο μοτίβο στηρίζεται και το New Empire, το οποίο ξεφεύγει από χαρακτηριστικά Role-Playing που έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια Final Fantasy. Η Machine Zone και η Square Enix ξεκαθάρισαν ότι το A New Empire θα είναι τελείως διαφορετικό από το Final Fantasy 15, επειδή θα λειτουργεί σε διαφορετικό format, εν προκειμένω για Android και iOS. Το παιχνίδι δεν απευθύνεται στους λάτρεις των RPG, αλλά ακόμα και οι λάτρεις του Final Fantasy δεν πρόκειται να το βρουν ενδιαφέρον.

Για αρχή, το A New Empire δεν έχει την γοητεία του Final Fantasy 15. Το user interface, όπως φαίνεται και στην εικόνα, είναι αρκετά πολύπλοκο και δύσκολο για να εξοικειωθείτε μαζί του. Και παρόλο που το παιχνίδι είναι δωρεάν, θα πρέπει να βάλετε λεφτά για να το προχωρήσετε. Θα πρέπει να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα για να ξαναπαίξετε (εκτός αν πληρώσετε). Αν δεν ξοδέψετε το gold σας, θα περάσετε αρκετό χρόνο στη βάση σας περιμένοντας να ολοκληρωθούν τα building σας. Επίσης υπάρχουν συνεχή μηνύματα που σας προτρέπουν να βάλετε χρήματα, την ώρα που περιμένετε να ολοκληρωθούν οι ενέργειες που έχετε κάνει. Όσοι είστε εξοικειωμένοι με αυτού του τύπου free-to-play games, αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι αδύνατο να προχωρήσετε σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς να δώσετε χρήματα. Αλλά αυτό είναι αναγκαίο κακό για τέτοια games. Αυτό που ωστόσο πραγματικά υποβαθμίζει το A New Empire είναι το ότι δεν σας ελκύει επαρκώς να συνεχίσετε να παίζετε και δεν έχει σχέση με τον κόσμο του Final Fantasy 15.

Το Final Fantasy XV: A New Empire κυκλοφορεί ήδη για Android και iOS και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Διαβάστε το review μας για το Final Fantasy XV και συζητήστε μαζί μας για το Final Fantasy XV: A New Empire στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification