League of Legends: Αύξηση της τιμής των Riot Points

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
League of Legends: Αύξηση της τιμής των Riot Points

League of Legends: Αύξηση της τιμής των Riot Points

Στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του Brexit.

Αρχής γενομένης την 25η Ιουλίου, τα Riot Points στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κοστίζουν κατά 20% περισσότερο.

Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στους χρήστες του League of Legends, αφού από τις 25 Ιουλίου το κόστος των Riot Points θα αυξηθεί κατά 20%, όπως ανακοίνωσε η Riot Games. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τον περασμένο Ιούνιο το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε την έξοδό του από την Ευρωπαϊκή Ένωση με αποτέλεσμα να πέσει η αξία της αγγλικής λίρας σε σχέση με άλλα νομίσματα και ειδικότερα με το αμερικανικό δολάριο. Η αύξηση της τιμής των RP έρχεται για να εξισορροπήσει το κόστος σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές.”

Όπως ανέφερε η Riot Games, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα Riot Points που έχετε ήδη αγοράσει ή θα αγοράσετε έως τις 25 Ιουλίου. Διαβεβαίωσε επίσης ότι το κόστος των skins, των champions και άλλων αντικειμένων, θα παραμείνει ως έχει. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι λόγω της αύξησης του κόστους των RP, οι χρήστες του League of Legends στο Ηνωμένο Βασίλειο θα λαμβάνουν λιγότερα Riot Points ξοδεύοντας τα ίδια χρήματα. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή με 50 λίρες μπορείτε να αποκτήσετε 10.700 RP, μετά την αλλαγή όμως, ο αριθμός των Riot Points πέφτει στα 8.600, κάτι που σημαίνει ότι με τα ίδια χρήματα, θα λαμβάνουν 2.100 RP λιγότερα σε σχέση με τα όσα ισχύουν σήμερα.

Ταυτόχρονα, πολλοί χρήστες ίσως χρειαστεί να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν ένα skin. Η πιο κοινή τιμή ενός skin αυτή την στιγμή βρίσκεται στα 975 RP, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με 5 λίρες αγγλίας. Με τα νέα δεδομένα, θα χρειαστεί να ξοδέψετε 10 λίρες (1650 RP), αφού μετά τις 25 Ιουλίου θα λαμβάνετε 790 RP και όχι 975. Θα πρέπει δηλαδή να πληρώσετε τα διπλάσια χρήματα και να σας μείνουν 675 RP τα οποία ίσως και να μην χρειάζεστε.

Διαβάστε πληροφορίες για το Voice Chat που εξετάζεται να προστεθεί. Αν παίζετε League of Legends, ανταλλάξτε IDs με τα μέλη και τους συντάκτες του GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Divine Raiden (Level 26) 05/07/2017 22:01
Και άλλο τα ανεβάζουν;Πρόσφ ατα πάλι είχαν αυξήσει το κόστος τους...Κακό νομίζω κάνουν γιατί ήδη ήταν αρκετά ακριβά...Όλοι θα παλεύουν με τα boxes πλέον μου φαίνεται...
#2 +1 ashbringer (Level 25) 06/07/2017 09:05
Πιστεύω ότι αν κόψουν λίγο οι αγορές ίσως να κόψουν και οι τιμές.
Notification