Ειδήσεις Strategy XCOM 2: War of the Chosen expansion

XCOM 2: War of the Chosen expansion

Thursday, 13 Jul 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών. Κάθε Δευτέρα συζητάμε παρέα για διάφορα ενδιαφέροντα gaming θέματα.
Νεο
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/2a/c6/xcom-2-war-of-the-chosen-warlock-26-1499849229.jpg
 

XCOM 2: War of the Chosen expansion

Νέο gameplay βίντεο [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 12/7/17] Η Firaxis παρουσιάζει τον Warlock μέσα από ένα νέο τρέιλερ.

Το επερχόμενο expansion του XCOM 2 ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της E3 2017, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε την νέα μονάδα με την ονομασία Skirmisher. Αυτή την φορά, η 2K έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο μέσα από το οποίο παρουσιάζεται η εχθρική μονάδα Warlock. Ο Warlock διαθέτει abilities που θυμίζουν αυτές ενός necromancer, αφού μπορεί να επαναφέρει στη ζωή πτώματα κατά την διάρκεια της μάχης. Ταυτόχρονα, είναι σε θέση να δει τις αδυναμίες ενός στρατιώτη.

Θυμίζουμε ότι το War of the Chosen expansion θα προσθέσει στο XCOM 2 τρία νέα factions, αυτά των Reapers, Skirmishers και Templars, καθένα από τα οποία θα διαθέτει καινούρια abilities και ισάριθμα alien champions. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει νέα περιβάλλοντα, καθώς και καινούρια mission objectives. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο expansion θα είναι δύο φορές μεγαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα.

[UPDATE: 13/7/17] Ένα gameplay βίντεο από το νέο expansion του XCOM 2 είναι εδώ. Δείτε λίγο καλύτερα λοιπόν τους Reapers και τους Skirmishers στο παρακάτω βίντεο από το War of the Chosen.

Διαβάστε το review του XCOM 2 από τον Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για το νεότερο expansion στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.