Magic: The Gathering: Παίκτης μαχαιρώθηκε 7 φορές

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Magic: The Gathering: Παίκτης μαχαιρώθηκε 7 φορές

Magic: The Gathering: Παίκτης μαχαιρώθηκε 7 φορές

Από αντίπαλό του λόγω διαφωνίας.

Ο 31 χρονος Elija Dale Creech συνελήφθη από την αστυνομία της Minnesota καθώς μαχαίρωσε 7 φορές έναν 20χρονο αντίπαλό του.

Οι διαφωνίες σε gaming συζητήσεις είναι ορισμένες φορές έντονες, ωστόσο τέτοιο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά. Σύμφωνα με το Fox 9, οι δύο παίκτες είχαν διαφωνία κατά την διάρκεια ενός βραδιού session την Παρασκευή που μας πέρασε. Ο Creech αρχικά χτύπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο με ένα ελαστικό σφυρί και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε επτά φορές στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Το θύμα πήγε απευθείας στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι ευτυχώς δεν απείλησαν την ζωή του. Ο Elija Creech αντιμετωπίζει ποινές επίθεσης πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Διαβάστε το review του Magic the Gathering - Duels of the Planeswalkers και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 geololj (Level 28) 31/07/2017 13:42
Τραγικό περιστατικό. Έχω τύχει κι εγώ σε session όπου άναψαν τα αίματα, αλλά το να επιτεθείς με τέτοιο τρόπο στον συνάνθρωπό σου, ξεφεύγει εντελώς η κατάσταση. Και για να το ρίξουμε και λίγο στο χιούμορ, για να έφαγε τόσες μαχαιριές στον λαιμό και να μην απειλήθηκε η ζωή του, μάλλον το θύμα ήταν high level και φορούσε Mechanus Plate armor!
#2 Astro (Level 19) 31/07/2017 15:54
Που να έπαιζαν και yu-gi-oh και να του έβγαζε τον Exodia.
#3 dimas.fk19 (Level 12) 31/07/2017 16:06
Πραγματικά πολύ τραγικό για ποιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος
#4 ashbringer (Level 25) 05/08/2017 10:40
Κάποιοι άνθρωποι είναι απολύτως επικίνδυνοι και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν εκεί έξω .
Notification