Τέλος το Age of Empires Online

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τέλος το Age of Empires Online

Τέλος το Age of Empires Online

Το free-to-play πείραμα της Microsoft απέτυχε.

Το Age of Empires Online έκλεισε χθες το βράδυ μετά από τρία χρόνια παρουσίας.

Ο λόγος ήταν ότι το κόστος των servers δεν μπόρεσε να καλυφθεί από τα έσοδα που υπολόγιζε η Microsoft ότι θα κερδίσει. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, τόσο το gameplay, όσο και το μελλοντικό content, σίγουρα δεν θα ικανοποίησαν τους gamers σε βαθμό που να καταβάλουν ποσά μικροπληρωμών και να συνεχίσουν να παίζουν.

Φήμες έλεγαν επίσης ότι η Microsoft θα κλείσει το Games for Windows Live, όμως τον Ιούνιο ή ίδια η αμερικάνικη εταιρεία τις διέψευσε, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να αναπτύσσει PC games.

Όσο για το Age of Empires, η Microsoft κυκλοφόρησε τον Απρίλιο το Age of Empires 2 HD Edition, μια επανέκδοση της παλιάς έκδοσης συμβατή με τα σύγχρονα Windows. Αν θέλετε μπορείτε να την αγοράσετε από το Steam για 19 ευρώ. Βέβαια το να εγκαθιστάει κάποιος τα Windows και να μην του παρέχουν backwards compatibility αποτελεί ερώτημα στο κατά πόσο οι gamers θα πρέπει να ξαναγοράζουν games που έχουν ήδη στο ράφι της βιβλιοθήκης τους. Το ίδιο ερώτημα καλούνται να απαντήσουν και οι Sony, Microsoft και (σε μικρότερο βαθμό) η Nintendo.

Πάντως, το Age of Empires 2 HD Edition υποστηρίζει 1080p ανάλυση και παρουσιάσει πλήρως ανανεωμένα textures. Συμπεριλαμβάνει και τις αποστολές του expansion από το Age of Empires 2: Conquerors.

Για περισσότερη συζήτηση σχετικά με το Age of Empires 2 HD επισκεφθείτε το ανάλογο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Agisilaosss (Level 21) 03/07/2014 03:47
Παλι καλα που το εκλεισαν..Οντας μεγαλος φαν της σειρας θελω να δω κατι καινουργιο..Αυτ ο το περνω τις παλιες version και τις ανεβαζω αναλυση λες και εχω κανει κατι σπουδαιο μπορει να με στειλει δεν ξερω κι εγω τι..Αντι να τα κατσουν κατω να φτιαξουν κατι καινουργιο και ωραιο κανουν δουλειες του ποδαριου..
Notification