Το Fallout Shelter ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες

Hot
Το Fallout Shelter ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες

Το Fallout Shelter ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες

Σε όλες τις πλατφόρμες.

Η Bethesda Softworks ανακοίνωσε σήμερα πως το Fallout Shelter που κυκλοφόρησε πρώτη φορά για κινητά ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες συνολικά.

Το Fallout Shelter είχε κυκλοφορήσει αρχικά για λειτουργικά συστήματα iOS τον Ιούνιο του 2015 αφότου είχε ανακοινωθεί στην έκθεση της E3. Αργότερα τον Αύγουστο εμφανίστηκε και στις συσκευές με Android. Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 το Fallout Shelter είχε ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια παίκτες, πράγμα που ανάγκασε την Bethesda να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στα PC και στο Xbox One αργότερα.

Για να γιορτάσει την επιτυχία του Fallout Shelter η Bethesda δίνει ως δώρο διάφορα in-game items για τις επόμενες πέντε μέρες ξεκινώντας από αύριο. Τα δώρα ποικίλουν ανάμεσα σε Lunchboxes, Nuka-Cola Quantum και “ειδικά αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στην Wasteland”.

Τέλος η Bethesda αποκάλυψε και ορισμένα στατιστικά στοιχεία του Fallout Shelter όπως για παράδειγμα την δημιουργία 140.208.741 Vaults, ή την γέννηση 933.177.530 μωρών. Στην gallery του άρθρου μπορείτε να δείτε την εικόνα με τα στατιστικά στοιχεία.

Διαβάστε το review του Fallout Shelter και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 15/09/2017 14:43
Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ , μόνο που ασχολήθηκα ένα τέταρτο :lol:
Μπορεί να ξαναμπώ να τσιμπήσω τα δωράκια.
Notification