WipEout Omega Collection

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
WipEout Omega Collection

WipEout Omega Collection

Δημοσιεύθηκε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευη: 4/12/16] Παρά το κλείσιμο της Sony Studio Liverpool (πρώην Psygnosis) η Sony αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει τα WipEout HD, το Fury expansion του, αλλά και το WipEout 2048 στο PS4 σε μία remastered συλλογή.

Τα τρία games περιλαμβάνονται στην συλλογή WipEout Omega Collection και θα τρέχουν στα 1080p/60fps. Στην περίπτωση που έχετε μάλιστα στην κατοχή σας το PS4 Pro θα μπορείτε να τα απολαύσετε σε 4K ανάλυση (υποστηρίζεται και HDR).

Συνολικά θα υπάρχουν τα εννιά modes, τα Zone, Tournament, Speed Lap, Time Trial και Single Race από το WipEout HD, τα Zone Battle, Eliminator και Detonator από το WipEout Fury, καθώς και το Career Mode του WipEout 2048 που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια στο PS Vita. Στο WipEout Omega Collection θα μπορείτε να οδηγήσετε 46 διαφορετικά οχήματα και να τρέξετε 26 ξεχωριστές πίστες.

Το WipEout Omega Collection θα κυκλοφορήσει στο PS4, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης του.

[UPDATE: 30/3/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Sony ανακοινώσε ότι η WipEout Omega Collection θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου για PS4.

Θα μπορείτε να παίξετε με split-screen στην ίδια κονσόλα ή σε online multiplayer για έως και 8 παίκτες. Υπάρχουν single races, τουρνουά, time trials και το zone mode. Θα υποστηρίζεται ανάλυση 1080p στο PS4 και 4K στο PS4 Pro, στα 60 frames το δευτερόλεπτο. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το soundtrack περιλαμβάνει 28 remastered κομμάτια (αναμένεται να διαφέρουν ελαφρώς από τα πρωτότυπα), από καλλιτέχνες, όπως οι Swedish House Mafia, Chemical Brothers και The Prodigy.

[UPDATE 2: 4/5/17 - Νέο υλικό] Το WipEout Omega Collection έχει νέο τρέιλερ για τους fans το οποίο φυσικά παρουσιάζει και το ολοκαίνουριο όχημα Tigron K-VSR. Το νέο όχημα θα συνοδέψει την remaster collection των WipEout HD, Fury και WipEout 2018. Δείτε το αντίστοιχο τρέιλερ:

[UPDATE 3: 7/6/17 - Launch trailer] Η Sony δημοσίευσε το launch trailer του Wipeout Omega Collection. Δείτε το παρακάτω:

Το Wipeout Omega Collection κυκλοφορεί από τις 6 Ιουνίου για το PS4. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/12/2016 22:03
Εκπληκτικό παιχνίδι το Wipeout.Ατελείω τες ώρες καψίματος.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 04/12/2016 22:59
Ένα απο τα λίγα games που κατάφερα να πλατινιάσω στο Ps3 το HD μαζί με το Fury,όταν κυνηγούσα ακόμα trophies.
Notification