Project Cars 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
12
Project Cars 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Project Cars 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης. Δείτε το τρέιλερ από την E3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/1/17] Σύμφωνα με δηλώσεις της Slightly Mad Studios στο Drivingitalia, το Project Cars 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μιλώντας στο Drivingitalia, ο Ian Bell της Slightly Mad Studios ανέφερε ότι στόχος τους είναι το sequel του Project Cars να διατεθεί τον Σεπτέμβριο, διότι χρειάζεται ακόμη περισσότερες βελτιώσεις στο user interface και το Career mode. Εν τω μεταξύ, δόθηκαν στη δημοσιότητα και περισσότερα screenshots, τα οποία πέρα από την επιστροφή γνωστών οχημάτων και διαδρομών, υποδεικνύουν ότι το Project Cars 2 θα διαθέτει και αγώνες ράλι σε χωμάτινες πίστες. Στα συγκεκριμένα screenshots παρατηρούμε τα αυτοκίνητα AMG A 45 και Mini Countryman σε διαδρομές με χιόνι και πάγο. Όπως θα δείτε στην γκαλερί στο τέλος του άρθρου, ο οπτικός τομέας συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

[UPDATE: 8/2/17 - Ανακοινώθηκε νέα περίοδος κυκλοφορίας]
 Η Slightly Mad Studios ανακοίνωσε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Project Cars 2. Βασικό σημείο της ανακοίνωσης είναι ότι το νέο Racing θα κυκλοφορήσει αργά μέσα στο ’17. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότητα θα περιμένουμε περισσότερο από τον Σεπτέμβριο που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι το Project Cars 2 θα περιλαμβάνει πάνω από 170 επίσημα αυτοκίνητα, αλλά και την μεγαλύτερη λίστα πιστών που έχει υπάρξει ποτέ σε Racing κονσόλας. Ακόμα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για VR, ενώ στα PC θα μπορείτε να παίξετε στην απίστευτη ανάλυση των 12K. Θα υπάρχει 24ωρος κύκλος καιρού και εναλλαγή ημέρας με νύχτα, ενώ με το σύστημα LiveTrack 3.0 θα επηρεάζονται δυναμικά οι συνθήκες της επιφάνειας του δρόμου με το αντίστοιχο αντίκτυπο στην απόδοση των οχημάτων.

[UPDATE 2: 8/6/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Δίνοντας στη δημοσιότητα το τρέιλερ του Project Cars 2 από την E3 2017, η Bandai Namco ανακοίνωσε ταυτόχρονα μέσω σχετικού δελτίου Τύπου ότι το sequel του Project Cars θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 22 Νοεμβρίου.

Το Project Cars 2 θα σας δίνει την δυνατότητα να τρέξετε τόσο σε multi-class races με οχήματα διαφορετικής κατηγορίας, όσο και ξεχωριστά σε καθένα από τα εννέα disciplines του ανοιχτού Career mode, όπου συναντάμε μεταξύ άλλων karts, οχήματα Le Mans, GT3 και άλλα. Θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε online και offline championships πολλαπλών seasons, επιλέγοντας το discipline της αρεσκείας σας ή να ξεκινήσετε από τα χαμηλά (karts) και να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο εκεί που σας περιμένουν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ο χειρισμός έχει δεχθεί βελτιώσεις, όπως και ο οπτικοακουστικός τομέας και το A.I.

Το Project Cars θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το review του Project Cars, περισσότερες πληροφορίες για το Project Cars 2 και δείτε τις Collector’s Editions του τελευταίου. Συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/01/2017 08:54
Φαίνεται πολύ όμορφο και τα γραφικά του απίστευτα.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/01/2017 13:33
Πραγματικά απίστευτα γραφικά, λες και είναι αληθινά!
#3 Costpap (Level 1) 22/01/2017 04:01
Σοβαρά, τα γραφικά του είναι λες και σε έχουν βάλει έξω, άλλα σε έναν gaming κόσμο που κρατάει τα αληθινά γραφικά.
#4 +1 Miatakias (Level 16) 09/02/2017 00:23
το πρωτο δεν μου αρεσε και το online υταν απαισιο , τα γραφικα ηταν καλα μονο στα αμαξια και οχι στο περιβαλλον
Καινουργιο gameplay video εδω: https://www.youtube.com/watch?v=N00bbKltIsc
#5 ashbringer (Level 25) 09/02/2017 08:51
Πολλά νέα χαρακτηριστικά για το νέο Project Cars 2 .Μακάρι να δούμε κάτι πολύ καλύτερο απο το πρώτο μέρος.