WRC 7

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
5
WRC 7

WRC 7

Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/5/17] Οι Bigben και Kylotton θα συνεργαστούν για άλλη μια φορά για να φέρουν ξανά στις οθόνες μας το πρώταθλημα του WRC, μέσω του επίσημου game.

Στόχος της Kylotton είναι να βελτιώσει τον χειρισμό του παιχνιδιού ακόμα και αν χρησιμοποιείτε χειριστήριο και όχι τιμονιέρα, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το immersion σε υψηλότερα επίπεδα. Με το WRC 7, η εταιρεία ανάπτυξης θα δώσει έμφαση στα ισχυρότερα οχήματα όπως το Huyndai i20, αφού από φέτος τα αυτοκίνητα του ομώνυμου πρωταθλήματος θα είναι γενικότερα μεγαλύτερου κυβισμού και θα παρουσιάζουν ένα πιο “επιθετικό” πρόσωπο.

Το WRC 7 θα περιλαμβάνει τα 13 ράλι του πρωταθλήματος, τους οδηγούς και τα οχήματα της σεζόν 2017, μεταξύ των οποίων συναντάμε τους Sebastien Ogier (Ford Fiesta WRC), Kris Meeke (Citroen C3 WRC) και τον Jari-Matti Latvala με το Toyota Yaris WRC. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hyundai i20 που θα περιέχει το WRC 7 θα φτάνει τους 380 ίππους, με την εκκίνησή του να υπολογίζεται στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.

[UPDATE: 11/7/17 - Gameplay trailer] Η Bigben έδωσε στη δημοσιότητα gameplay τρέιλερ για το WRC 7.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 26/8/17 - Νέο τρέιλερ στην Gamescom] 'Ενα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του στην Gamescom 2017 για το WRC 7.

Διαρκεί μόλις ένα λεπτό και παρουσιάζει πλάνα από το Ford Fiesta RS WRC, το οποίο περνάει από 13 πίστες WRC, από κορυφές βουνών μέχρι την Αυστραλία που συνδυάζει όλα τα τοπία.

[UPDATE 3: 6/9/17 – Porsche 911 GT RS trailer] Η Bigben έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το WRC 7, στο οποίο πρωταγωνιστεί το “θηρίο” Porsche 911 GT3 RS RGT στο Rally Ισπανίας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 4: 15/9/17 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Κυκλοφόρησε το launch trailer του WRC 7.

Ο επίσημος racing τίτλος με την πλήρη υποστήριξη του FIA World Rally Championship έλαβε ένα νέο τρέιλερ με αφορμή την κυκλοφορία του. Το παρακάτω τρέιλερ εστιάζει στις διαφορετικές τοποθεσίες όπου διαδραματίζονται οι αγώνες, όπως σε μια χιονισμένη τούνδρα, μερικούς απότομους λόφους και άλλα. Η ταχύτητα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το βίντεο.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει οπτικά τόσο όσο το επερχόμενο Forza Motorsport 7, ωστόσο τα γραφικά του είναι αρκετά εντυπωσιακά. Υπάρχουν 52 διαφορετικές διαδρομές μοιρασμένες σε 13 χώρες, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάποια πίστα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για τα καλά.

Το WRC 7 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του WRC 6 και συζητήστε εκτενώς για το WRC 7 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/05/2017 10:24
ΓΙα να δούμε τι θα δούμε.Περιμένου με πολλά απο αυτό το wrc.
Notification