Road Rage

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Road Rage

Road Rage

Κυκλοφόρησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/17] Το 1991 η Electronic Arts είχε κυκλοφορήσει το Road Rush, ένα Racing στο οποίο για να κερδίσετε κούρσες θα έπρεπε να βαρέσετε...κλωτσίδια στους αντίπαλους οδηγούς! 

Το Road Rush λάμβανε χώρα στην Καλιφόρνια της Αμερικής και περιείχε 14 αντιπάλους σε κάθε κούρσα. Κυκλοφόρησε για Amiga, PC, Master System, Game Gear και Game Boy, ενώ αργότερα ήρθε και σε PlayStation, Sega Saturn, Sega CD και 3DO.

Πλέον η εταιρεία ανάπτυξης Team6 και ο publisher Maximum Games, ετοιμάζουν το Road Rage, ένα παιχνίδι που θέλει να έχει τον ρόλο της σύγχρονης έκδοσης του Road Rush (κάτι σαν πνευματικός διάδοχος). Θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Το gameplay θα είναι open world, σε μια πόλη που θα μαστίζεται από το έγκλημα. Στόχος σας θα είναι να κερδίσετε χρήματα και να ξυλοφορτώσετε τους αντίπαλους οδηγούς. Οι μηχανές θα γίνονται customize, ενώ θα υπάρχει και μια ευρύτερη γκάμα όπλων, καθώς πλέον δεν θα έχετε μόνο κλωτσίδια.

Το Road Rage θα κοστίζει 30 ευρώ και θα πωλείται ψηφιακά και σε retail σε όσες χώρες καταφέρει ο publisher να κλείσει συνεργασία.

[UPDATE: 17/11/17 - Επίσημη κυκλοφορία] Το Road Rage κυκλοφόρησε και επίσημα για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε το launch trailer:

Συζητήστε περισσότερα για το Road Rage στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 01/09/2017 01:45
Απο το road redeption καλυτερο φαινειται αλλα θα περιμενα κατι πολυ καλυτερο.. Στο GTA V μπορεις να κοπανησεις με μπαστουνια πανω σε μηχανη και με δυκαβαλο και ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο..
#2 ashbringer (Level 25) 18/11/2017 12:03
Road Rage. Ειδικά στη Ρωσία εκεί να δείτε τι γίνεται! :lol:
Notification