The Crew 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και εκδόσεις

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
The Crew 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και εκδόσεις

The Crew 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας και εκδόσεις

Ανακοινώθηκε μαζί με gameplay trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/17] Η Ubisoft ανακοίνωσε στα πλαίσια της Gamescom 2017 την ημερομηνία κυκλοφορίας και τα pre-order bonuses για το The Crew 2.

Το επερχόμενο racing θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου 2018, αλλά το game θα ξεκινήσει την beta φάση του αρκετά νωρίτερα. Μπορείτε να εγγραφείτε στη beta κάνοντας κλικ εδώ.

Όσον αφορά τα pre-order bonuses, θα αποκτήσετε αν προπαραγγείλετε το The Crew 2 νέα αμάξια και τη δυνατότητα να παίξετε στις 13 Μαρτίου, τρείς μέρες πριν την κυκλοφορία. Θα κυκλοφορήσει επίσης και μια Gold Edition με το season pass και άλλα bonuses, μαζί με τη δυνατότητα να παίξετε στις 13 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, αν προπαραγγείλετε οποιαδήποτε έκδοση του The Crew 2 θα αποκτήσετε το Legendary Motors Pack που περιλαμβάνει τα Mercedes-AMG C 63 Touring Car και Harley-Davidson Iron 883 2017. Η Deluxe Edition κοστίζει 70 δολάρια και περιλαμβάνει τα Legendary Motors Pack και Motorsports Deluxe Pack, το οποίο περιέχει τα Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, το Pilatus PC-21 αεροσκάφος και τρείς μοναδικές αμφιέσεις για τον χαρακτήρα σας. Τέλος, η Gold Edition θα είναι διαθέσιμη στις 13 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει το season pass, το Legendary Motors Pack και το Motorsports Deluxe Pack. Η ψηφιακή της έκδοση κοστίζει 100 δολάρια και η κανονική που περιέχει ένα steelbook θα κοστίσει 110 δολάρια.

[UPDATE: 8/12/17 - Καθυστέρηση στην κυκλοφορία] Η Ubisoft δήλωσε ότι το The Crew δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16/3/2018 αλλά μέσα στο 2ο με 3ο τρίμηνο του έτους.

Η ανακοίνωση έγινε στα The Game Awards.

[UPDATE 2: 15/3/18 - Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας] Ανακοινώθηκε η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του The Crew 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά τον Ιούνιο. Tην ανακοίνωση αυτή συνόδευσε ένα νέο gameplay τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην beta του The Crew 2, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν κάνοντας κλικ εδώ

Το The Crew 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 29 Ιουνίου του 2018.

 

Διαβάστε περισσότερα για το The Crew 2 και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/08/2017 09:15
Μακάρι να είναι αρκετά βελτιωμένο και να πάρει τη θέση που του αξίζει στην κατηγορία των racing games .It has potential to be the best.
Notification