The Crew 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
The Crew 2

The Crew 2

Ανακοινώθηκε συμφωνία με τη Harley Davidson. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/5/17] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το The Crew 2, το sequel του δημοφιλούς open world Racing που κυκλοφόρησε το 2014.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σε σημερινό συνέδριο που αφορούσε τα έσοδα της εταιρείας. Την ίδια στιγμή έγινε και ανακοίνωση για το Far Cry 5. Το επίσημο forum του The Crew έχει ένα λογότυπο με το μότο "Beyond the road". Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Crew έδωσε στη Γαλλική εταιρεία τα ίδια έσοδα τόσο στο δεύτερο, όσο και στον τρίτο χρόνο του. Μάλλον κάποιοι το εκτίμησαν...με καθυστέρηση.

Μένει να δούμε αν το The Crew 2θα κυκλοφορήσει κι αυτό με την σειρά του (όπως και το Far Cry 5) εντός του οικονομικού έτους της Ubisoft που λήγει στις 31 Μαρτίου 2018.

[UPDATE: 12/6/17 - Το πρώτο τρέιλερ] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ubisoft, παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του The Crew 2, το οποίο περιέχει άκρως αληθοφανή γραφικά.

Ο Stephane Baley της Ivory Tower μίλησε για το παιχνίδι ενώ στο φόντο έπαιζε ένα gameplay trailer. Το The Crew 2 εκτός από αυτοκίνητα θα περιλαμβάνει μηχανές, οχήματα θαλάσσης για κόντρες μέσα στη θάλασσα, μέχρι και αεροπλάνα. Στα αυτοκίνητα θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία, με την Ubisoft να αποκτά επίσημα δικαιώματα για αυτοκίνητα δρόμου, αγωνιστικά, off-road, οχήματα της Formula 1 κ.ο.κ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 2: 19/8/17 - Harley Davidson] Η Ubisoft ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Harley Davidson, καθώς στα οχήματα του παιχνιδιού θυμίζουμε ότι πλέον θα συμπεριλαμβάνονται και μηχανές.

Για αρχή ανακοινώθηκε το μοντέλο Iron 883 και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις νέων μοντέλων στην πορεία.

the crew 2 harley davidson

Το The Crew 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One. Δηλώστε συμμετοχή για την beta στο Thecrewgame.com/beta.

 

Διαβάστε το review του The Crew, το οποίο δεν άφησε τις ιδανικές εντυπώσεις σε σχέση με το hype που δημιούργησε. Συζητήστε για το The Crew 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dirty harry (Level 7) 16/05/2017 20:58
Το βρηκα αδιαφορο τοσο στον πρωτο χρονο , οσο και στο δευτερο και το παρατησα. Πολυ μετριος χειρισμος και αδιαφοροι αγωνες.
Χωρια που μερικα events απλα δεν παιζοταν .... Μαλλον δεν θα τιμησω τη συνεχεια....
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 16/05/2017 23:08
Το πρώτο Crew θα είναι το επόμενο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ, παρότι οι βαθμολογίες του δεν ήταν κι οι καλύτερες. Μακάρι η συνέχεια του να είναι πιο αξιόλογη κι όχι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι της σειράς για τη Ubisoft.
#3 ashbringer (Level 25) 17/05/2017 10:23
Μακάρι το 2ο μέρος να είναι καλύτερο απο το πρώτο.Η σειρά έχει μέλλον πάντως αν την προσέξουν.
#4 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/06/2017 03:15
Το The Crew 2 πηγαίνει για πολύ μεγάλο ποιοτικό άλμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας όλα αυτά τα νέα στοιχεία και ιδιαίτερα τους αγώνες με κρις κραφτ και αεροπλάνα, αλλά και τις εναλλαγές μεταξύ αυτών στον ίδιο αγώνα! Επιπλέον ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των πόλεων αλλά και κάθε πίστας ξεχωριστά το κάνει ακόμη πιο θεαματικό. Σε συνδυασμό με τον τεράστιο κόσμο και την ελευθερία επιλογών του, οι developers δείχνουν να έχουν μάθει από τις ατέλειες του πρώτου μέρους. (Για story δεν είδαμε τίποτα.)
#5 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 09:32
To δεύτερο μερος θα είναι σίγουρα καλύτερο απο τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής.
#6 dimas.fk19 (Level 12) 20/08/2017 00:44
Έχουν κάνει πολλές αλλαγές και θέλω να δω πως θα καταλήξει το παιχνίδι
#7 ashbringer (Level 25) 20/08/2017 08:36
Η προσθήκη και μηχανών στο παιχνίδι είναι πολύ θετική εξέλιξη.
Notification