Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο designer και σκηνοθέτης των Uncharted και The Last of Us φεύγει απ' την Naughty Dog

Ο designer και σκηνοθέτης των Uncharted και The Last of Us φεύγει απ' την Naughty Dog

Wednesday, 13 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ed/be/fd/bruce-straley-44-1505334406.jpg
 

Ο designer και σκηνοθέτης των Uncharted και The Last of Us φεύγει απ' την Naughty Dog

Ο Bruce Straley παραιτήθηκε.

Η Naughty Dog έχασε από τις τάξεις της τον Bruce Straley, designer και σκηνοθέτη των Uncharted 2, The Last of Us και Uncharted 4, ο οποίος και παραιτήθηκε. Ήταν ο κατά σειρά 15ος υπάλληλος που μπήκε στην εταιρεία, το 1999.

Ο ίδιος δήλωσε στο site της Naughty Dog ότι εξ αρχής είχε γύρω του "ταλαντούχους και παθιασμένους με την δουλειά τους ανθρώπους της gaming βιομηχαν΄-ιας". Ο Straley δούλεψε αρχικά για την σειρά Jak and Daxter. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε με το πρώτο Uncharted στο οποίο ήταν βοηθός σκηνοθέτη όσον αφορά το art του παιχνιδιού. Στο Uncharted 2 ήταν director μαζί με την Amy Hennig, ενώ ακολούθησαν τα The Last of Us και Uncharted 4.

Ο Straley έδωσε ευχαριστίες στους συνιδρυτές της εταιρείας Andy Gavin και Jason Rubin που του έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθεί με το game design, αλλά και στους πρώην συναδέλφους του Amy Hennig και Christophe Balestra. Θεωρεί ότι η εργασία του εκεί του έδωσε τα περισσότερα στο θέμα της αναγνώρισης. Όσο για το τι ετοιμάζει στη συνέχεια, θα μας ενημερώσει σύντομα.

Διαβάστε τα reviews όλων των Uncharted και του The Last of Us.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/09/2017 08:50
Για ποιό λόγο να παρατήσεις μια τόσο μεγάλη εταιρεία με τόσο μεγάλα project.Θα πρέπει να έχει πολύ σοβαρό λόγο.
#2 MuscleMuseum (Level 11) 16/09/2017 12:15
Πολύ κακά μαντάτα ειδικά για τ TheLastofUs 2 και πάντα είχα την ανυπομονησία για συνέχεια των The Jack and Daxter series.