PlayStation Vita Pets

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PlayStation Vita Pets

PlayStation Vita Pets

Η Sony ετοίμασε...τα δικά της Nintendogs!

Το Nintendogs είναι ένα μοναδικό στο είδος του Pet Simulation, με το οποίο η Nintendo προσέγγισε κατά καιρούς τις μικρότερες δυνατές ηλικίες των κατόχων του Nintendo DS.

Η Sony δείχνει αυτή τη φορά να θέλει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση στη φορητή της κονσόλα PS Vita, κάτι που αποδεικνύεται με το PlayStation Vita Pets. Μέσω αυτού, θα επιλέγετε το σκυλάκι σας ανάμεσα σε τέσσερα διαθέσιμα, θα το βγάζετε βόλτα, θα το ταϊζετε, θα παίζετε μαζί του και γενικά θα περνάτε την ώρα σας ευχάριστα. Κάθε κουταβάκι θα έχει τη δική του προσωπικότητα, χιούμορ και στοιχεία χαρακτήρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η διαφοροποίηση με το Nintendogs είναι ότι στο PlayStation Vita Pets θα μπορείτε να εξερευνάτε σπηλιές, dungeons, να βρίσκετε θησαυρούς, μέχρι και να καταφέρετε το σκυλάκι σας να μιλάει! Τύφλα να 'χει το χάσκι Μίσκα στο YouTube! Η μήπως όχι; Αν παρατηρήσετε από το βίντεο οι φωνές των σκύλων μοιάζουν με αμερικανάκια και μάλιστα μεγάλης ηλικίας!

Το PlayStation Vita Pets θα κυκλοφορήσει για το PS Vita μέσα στο 2014. Σημειώστε ότι με την τεχνολογία Augmented Reality θα βλέπετε το ζωάκι σας να περιφέρεται...εικονικά στο ίδιο σας το σπίτι, σαν να βρισκόταν στ' αλήθεια εκεί. Αν όλα αυτά φυσικά δεν αρκούν, ε τότε αγοράστε ένα κανονικό κατοικίδιο.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 19/08/2013 14:19
Χαριτωμένο φαίνεται, αν και λίγο παράξενο :P
#2 grotenfrod (Level 21) 20/08/2013 00:10
Όσο και να τα κράζουν τα παιδάκια τα χαίρονται αυτά. Heck εδώ εγώ όταν είχα πάρει για λίγο το nintendogs από ένα ξαδελφάκι μου κόλλησα για λίγο.
#3 ha_CK_er4 (Level 10) 26/08/2013 14:40
ενα παιχνιδι που θα τραβιξει τις μικροτερες ηλικιες αλλα και τα κοριτσακια στο να παρουν Vita :P
Notification