Gun Blazer

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gun Blazer

Gun Blazer

Ελληνικό 2D Arcade Shoot 'Em Up.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Pixeldrive, αποτελούμενη από τρεις developers, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Shoot 'Em Up Gun Blazer.

Πρόκειται για ένα old-school Arcade 2D side-scrolling Shooter με αεροσκάφος και την κλασική πανοραμική κάμερα. Έχει γρήγορο και εθιστικό gameplay με πολύ λίγο χρόνο μεταξύ εμφάνισης εχθρών. Όσο το παιχνίδι προχωράει η δυσκολία αυξάνεται (όπως για παράδειγμα η ταχύτητα των εχθρών και η αντοχή τους στα χτυπήματα).

Το Gun Blazer έχει επιρροές από παλιά Arcade Shoot 'Em Up, όπως τα Galaxian, Xenon και R-Type. Η αρχική του έκδοση διαρκεί 15 λεπτά, αλλά η καινούργια (v1.6.8) θα διαρκεί 25-30 λεπτά και το level δεν θα αλλάζει κατά την διάρκεια του gameplay, παρά μόνο τα γραφικά και η δυσκολία του. Στο νέο update θα προστεθούν επίσης δύο νέα bosses πριν από το τελικό boss.

Παίζοντας το Gun Blazer, θα συναντήσετε συνολικά 10 είδη όπλων, από single shots, μέχρι double, tripple, quad shots, έως και plasma bolts, rapid laser ή big laser. Υπάρχουν ακόμη δύο είδη ρουκετών.  

Το Gun Blazer διατίθεται για Android στην τιμή του 1 ευρώ.

Δείτε επίσης τα τρία καλύτερα ελληνικά games του 2016 και συζητήστε περισσότερα για το ελληνικό game development σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/07/2017 08:45
Τέτοια shooter τα είχαμε λιώσει παλιά.
Notification