Η Nintendo έκλεισε το PixelMon (Minecraft Mod)

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Nintendo έκλεισε το PixelMon (Minecraft Mod)

Η Nintendo έκλεισε το PixelMon (Minecraft Mod)

Μέσω της The Pokemon Company.

Η Nintendo, μέσω της The Pokemon Company, έκλεισε το Pixelmon, ένα Pokemon mod για το Minecraft, το οποίο ήταν αρκετά δημοφιλές.

Το mod λειτουργούσε από το 2013 και ήταν μία από τις καλύτερες προτάσεις για να παίξει κάποιος Pokemon X/Y στο PC του, έστω μέσω του Minecraft. Είχε 180 Pokemon στην αρχή και 523 μέχρι τις μέρες μας. Οι developers είχαν ρίξει πολύ δουλειά.

Κατά τα άλλα, η πολιτική των Ιαπώνων είναι γνωστή και έτσι η The Pokemon Company έστειλε εντολή να κατέβει το mod, διαφορετικά θα προχωρούσε σε αγωγή. Οι developers δήλωσαν: "Μας συγχωρείτε για την συγκεκριμένη απογοητευτική ανακοίνωση. Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και τώρα έφτασε η ώρα μας. Ωστόσο πάντοτε υπάρχουν πράγματα για να κάνουμε και ενέργειες στις οποίες μπορούμε να συμμετέχουμε. Συνεχίστε να το διασκεδάζετε και να επενδύετε τον χρόνο σας σε διασκεδαστικά projects. Κρίμα που σταματάμε, είχαμε ένα εξαιρετικό Community παικτών, χρήστες που διαχειρίζονταν servers, YouTubers, Streamers και φυσικά την δική μας δημιουργική ομάδα".

Η ομάδα των modders που ασχολήθηκε με το PixelMon θα σταματήσει να ασχολείται πλέον με το Minecraft. Κατά τα άλλα...δεν υπάρχει Steam profile για να διαμαρτυρηθούν οι παίκτες Pokemon προς την Nintendo. Δείτε τι συνέβη με το OpenIV mod.

Συζητήστε για το PixelMon σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 15/07/2017 18:47
Όλη αυτή η αυστηρότητα της Nintendo δε νομίζω να της βγει μακροπρόθεσμα σε καλό, δείχνει κακή εικόνα προς τους fans πιστεύω.
#2 ashbringer (Level 25) 16/07/2017 08:54
Γενικά η Nintendo πρέπει να χαλαρώσει γιατί το έχει παρακάνει με τις απαγορεύσεις.
#3 supermario644ever (Level 20) 16/07/2017 11:49
Έχει τρελαθεί η nintendo με τις απαγορεύσεις.Τη λατρεύω τη nintendo αλλά σε αυτό το κομμάτι διαφωνώ
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 18/07/2017 21:52
Ακόμη κι αν τυπικά έχει δίκιο, το έχει τερματίσει σε επίπεδο γραφικότητας.
Notification