Τέλος τα games της 2K από το iOS

Hot
Γιώργος Γκίκας
Γιώργος Γκίκας

Γιώργος Γκίκας  

Gaming χωρίς μπινελίκι, σουβλάκι χωρίς τζατζίκι
 
0.0 ()
1
Τέλος τα games της 2K από το iOS

Τέλος τα games της 2K από το iOS

XCOM, Civilization, Pirates και WWE 2K τα "θύματα" του iOS 11.

Τα games της 2K Games εξαφανίστηκαν από το iOS τις τελευταίες ώρες.

Τίτλοι όπως το Sid Meier’s Civilization Revolution 2 και το XCOM: Enemy Within έχουν αφαιρεθεί από το App Store, καθώς η Apple ανακοίνωσε πως δεν θα υποστηρίζονται στην επόμενη έκδοση του iOS.

H Apple ετοιμάζει το νέο iOS 11 που θα σημάνει και το τέλος των applications που λειτουργούν σε 32-bit συστήματα. Η 2Κ Games έχει ανακοινώσει πως οι παρακάτω τίτλοι θα πάψουν να υπάρχουν για συστήματα 32-bit: Carnival Games, Ace Patrol, Ace Patrol: Pacific Skies, Sid Meier’s Civilization Revolution 2, Sid Meier’s Pirates, Duke Nukem Forever Soundboard, Haunted Hollow, XCOM: Enemy Within και WWE 2K.

Κάποια games θα τρέξουν μέσω update, όπως τα NBA 2K17, WWE Supercard, NHL Supercard 2K17, Battleborn Tap και Mafia III: Rivals.

Αν έχετε ήδη games που θα αφαιρεθούν θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να κάνετε online αγορές, εκτός όμως από τα Ace Patrol και Haunted Hollow. Εκτός της 2K Games, αρκετές ακόμη εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να αναβαθμίζουν τα παιχνίδια τους για να μπορέσουν να λειτουργούν σε 64bit, όπως θα προϋποθέτει το update του iOS 11.

Δείτε επίσης τις πληροφορίες για την παρουσίαση του iPhone 8 όπου το iOS 11 θα δώσει βάση στο gaming. Βέβαια η μη συμβατότητα με εφαρμογές 32-bit, δημιουργεί πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεστε.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification