Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Valve θα κάνει rework την πασίγνωστη Dust 2

Η Valve θα κάνει rework την πασίγνωστη Dust 2

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Νεο
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/1e/0a/dust-2-97-1507628436.jpg
 

Η Valve θα κάνει rework την πασίγνωστη Dust 2

Θα είναι διαθέσιμη σε beta μορφή σύντομα.

H εικονική πίστα του Counter Strike, Dust 2, επανέρχεται ανανεωμένη και θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή. 

Η Valve αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να αφαιρέσει την αγαπημένη πολλών Dust 2 από την competitive σκηνή του CS:GO και την αντικατέστησε με την πίστα Inferno την οποία άλλαξε ριζικά. Έκτοτε οι fans περίμεναν πως και πως την επαναφορά της κάτι το οποίο φαίνεται να πλησιάζει.

 


Όπως και η Inferno, η Dust 2 θα επανέρθει ανανεωμένη και με νέο σχεδιασμό. Αν και η πίστα θα είναι ''σύντομα'' σύμφωνα με τα λεγόμενα της Valve διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή η επιστροφή της στην competitive σκηνή ίσως αργήσει λίγο αν αναλογιστούμε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την πρώτη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι αλλαγές μπορεί να συμβούνε σε αυτή.

Δείτε πως θα ήταν το Counter Strike: Global Offensive ως Fighting και συζητήστε για την επερχόμενη reworked Dust 2 σε αυτό το forum topic

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.