Ηalo 5: Δωρεά για θύματα φυσικών καταστροφών

Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Ηalo 5: Δωρεά για θύματα φυσικών καταστροφών

Ηalo 5: Δωρεά για θύματα φυσικών καταστροφών

Τα έσοδα θα προέλθουν από την αγορά ειδικού DLC.

H Microsoft ανακοίνωσε δωρεά για θύματα φυσικών καταστροφών, τα έσοδα της οποίας θα προέλθουν από τις πωλήσεις ενός ειδικού DLC για το Halo 5.

Την οργάνωση Global Giving, που ειδικεύεται στο να βοηθά Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, ώστε να βρίσκουνε τα απαραίτητα εφόδια για να εκπληρώσουν το έργο τους θα βοηθήσει η Microsoft μέσω δωρεάς της. Τα έσοδα θα προέλθουν από τις πωλήσεις του Relief and Recovery Req Pack του Halo 5, το οποίο θα κυκλοφορεί έως και τις 23 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 10 δολάρια. Στο DLC θα εμπεριέχονται πέντε μόνιμα Reqs ultra ή μεγαλύτερης σπανιότητας και 10 rare ή μεγαλύτερης σπανιότητας boost cards.

Η 343, εταιρεία ανάπτυξης του Halo 5, δήλωσε πως πολλά από τα άτομα τα εταιρείας δεν έχουν μείνει ασυγκίνητα από τον αντίκτυπο των πολλών φυσικών καταστροφών που συμβαίνουν τελευταία. Απευθυνόμενα στο community τους που υπήρξαν πληγέντες των καταστροφών , μέλη της 343 δήλωσαν συγκεκριμένα: ‘’ Υπάρχουν δυνάμεις Spartans στο έδαφος και δεν πρόκειται να πάνε πουθενά’’.

Διαβάστε ακόμη για τη δωρεά μέσω του Hellblade: Senua’s Sacrifice και συζητήστε για την κίνηση της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 16/10/2017 17:17
Μπράβο τους για αυτή τη κίνηση!
#2 ashbringer (Level 25) 17/10/2017 08:44
Πολύ σημαντική κίνηση και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.
#3 the_prophet1987 (Level 22) 17/10/2017 12:39
Microsoft,Bethe sda,Ninja Theory,Bohemia Interactive και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που κάνουν δωρεές.Η gaming βιομηχανία δείχνει οτι μπορεί να γίνει καλύτερη και χαίρομαι γι αυτό.
Notification