Η Electronic Arts δεν αναπτύσσει games για το Nintendo Switch

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Electronic Arts δεν αναπτύσσει games για το Nintendo Switch

Η Electronic Arts δεν αναπτύσσει games για το Nintendo Switch

Το Fifa 18 είναι μόνο του στην λίστα.

Με τα ελάχιστα games τρίτων εταιρειών να είναι ένα μόνιμο πρόβλημα για την Nintendo από την εποχή του Wii U μέχρι σήμερα, η Electronic Arts ανακοίνωσε κι αυτή με την σειρά της ότι δεν αναπτύσσει αυτή την περίοδο κάποιο παιχνίδι για το Nintendo Switch.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα πρόσφατα games της Αμερικάνικης εταιρείας, θα μπορούσαμε να δούμε στο Switch τα Mass Effect: Andromeda, NBA Live 18, Need for Speed Payback, Star Wars Battlefront II, Anthem, A Way Out και Sea of Solitude, αλλά και το Battlefield του 2018. H EA θα τηρήσει στάση αναμονής και θα επανέλθει με το development κάποιου παιχνιδιού, αν κρίνει ότι η βάση χρηστών των κατόχων Switch έχει αυξηθεί σημαντικά (προς το παρόν το Switch έχει πουλήσει 7.6 εκατομμύρια μονάδες έναντι 67.5 εκατομμυρίων PS4 και 30 εκατομμυρίων Xbox One).

Το Fifa 18 είναι το μόνο παιχνίδι που έχει λανσαριστεί από την EA για το Switch και απογοήτευσε σε θέμα πωλήσεων, σύμφωνα με την διευθυντή οικονομικού τμήματος της εταιρείας, Blake Jorgensen. Η EA σκοπεύει να "κατανοήσει πλήρως τι ζητάει το κοινό του Switch" πριν αποφασίσει να αναπτύξει νέα games για αυτό. Θυμίζουμε πάντως ότι στο Wii η EA είχε αναπτύξει 70 games, ενώ για το Wii U τα Fifa 13, Madden NFL 13, Mass Effect 3 και Need for Speed: Most Wanted. Το Fe θα κυκλοφορήσει το 2018 για το Switch αλλά σε αυτό η EA είναι απλά publisher (το αναπτύσει η Σουηδική Zoink).

Με τις χαμηλές πωλήσεις του Fifa 18, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ακόμα και το Fifa 19 είναι αμφίβολο για το Switch στα τέλη του 2018, αφού η EA είχε βγάλει μόλις ένα Fifa για το Wii U. Αν μη τι άλλο πάντως, οι κονσόλες της Nintendo έχουν δείξει ότι το κοινό της προτιμά τα Nintendo exclusives.

Διαβάστε για τις πωλήσεις του Switch και συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification