Crycash

Hot
Crycash

Crycash

Νέο cryptocurrency σχεδιασμένο για gamers.

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελβετικής εταιρείας Crycash με την εταιρεία ανάπτυξης Crytek (Far Cry, Crysis), προκειμένου να ενσωματωθεί το ψηφιακό νόμισμά της στο free-to-play FPS Warface.

To δελτίο τύπου της Crytek περιγράφει το Crycash ως “ένα ανεξάρτητο, αποκεντρωμένο οικοσύστημα προϊόντων για gamers τροφοδοτούμενο από ένα νέο cryptocurrency με επίκεντρο εκείνους.” Το “οικοσύστημα” αυτό αποτελείται από τέσσερα μέρη τα οποία τροφοδοτούνται από το νόμισμα (CRC). Η εφαρμογή Plink είναι η βάση τους και θα χρησιμεύει ως κοινωνικό δίκτυο, υπηρεσία μηνυμάτων και chat, διαχείρηση εργασιών και πορτοφόλι CRC. Τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος θα αποτελούνται από μια πλατφόρμα αγορών games και in-game items με CRC, μια πλατφόρμα στοιχημάτων esports και μια διαφημιστική πλατφόρμα.

Ενώ μερικά cryptocurrencies μπορούν να αποκτηθούν μέσω mining (βάζοντας έναν υπολογιστή να συνεισφέρει στην επίλυση προβλημάτων με νομίσματα ως αντάλλαγμα), τα CRC θα μπορούν να αποκτηθούν μέσω της ολοκλήρωσης in-game δοκιμασιών τις οποίες θα αναθέτουν οι developers στους παίκτες μέσω του Plink. Για παράδειγμα, η Crycash αναφέρει πως μια τέτοια δοκιμασία μπορεί να είναι να εγγραφείτε στο Warface, να σκοτώσετε 100 εχθρούς με headshot και να κάνετε add 5 φίλους με αντάλλαγμα 5 CRC.

Από σήμερα έως και τις 15 Ιανουαρίου τα CRC προσφέρονται για αγορά, με ένα νόμισμα να έχει αξία 0.001 Ethereum (περίπου 0,5 ευρώ), αλλά αυτή η αξία περιλαμβάνει bonus μαζικής αγοράς και προπαραγγελιών, οπότε αναμένεται διαμόρφωση στο μέλλον. Αν και η αξία του CRC υπολογίζεται με βάση το Ethereum, θα είναι δυνατή η μετατροπή σε κανονικά χρήματα με άγνωστες προς το παρόν ισοτιμίες.

H Crycash σκοπεύει να συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες ανάπτυξης μέσα στο 2018.

Διαβάστε επίσης για το Steam που σταμάτησε να δέχεται πληρωμές σε bitcoin, καθώς και για την παραίτηση του συνιδρυτή της Boss Key Productions. Συζητήστε για το Crycash σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification