School Shooting Simulator: Εξομοιωτής πυροβολισμών σχολείων

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
School Shooting Simulator: Εξομοιωτής πυροβολισμών σχολείων

School Shooting Simulator: Εξομοιωτής πυροβολισμών σχολείων

Εκπαιδεύει μαθητές, δασκάλους και αστυνομικούς.

Ο Αμερικανικός στρατός δημιούργησε έναν εξομοιωτή πυροβολισμών σχολείων, ο οποίος αρχικά ήταν εξομοιωτής πολέμου και στην πορεία τροποποιήθηκε κατάλληλα και σήμερα χρησιμοποιείται από μαθητές, δασκάλους και αστυνομικούς για να τους εκπαιδεύσει να αντιδρούν σωστά σε περίπτωση πυροβολισμών στο σχολείο τους.

Ο εξομοιωτής εκπαιδεύει τόσο τους δασκάλους, όσο και τα παιδιά, για το πως θα αντιδράσουν σωστά σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση με όπλα. Ο εξομοιωτής είναι βασισμένος σε πραγματικά γεγονότα που έγιναν σε σχολεία.

Ο 3D ήχος επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίσουν την κατεύθυνση των πυροβολισμών. Στόχος του εξομοιωτή είναι να μειώσει την ζημιά που μπορεί να κάνει κάποιος από τους πυροβολισμούς του. Το Enhanced Dynamic Geo-Social Environment (EDGE) όπως ονομάζεται, είχε σχεδιαστεί αρχικά για να κρατάει τους στρατιώτες ασφαλείς σε περίπτωση πολέμου. Πλέον αξιοποιείται από σχολεία.

Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα όπλα στον εξομοιωτή, την κατεύθυνση των πυροβολισμών, τις κάμερες προβολής, τις κραυγές (που βασίζονται σε πραγματικές από φόνους) κ.ο.κ. "Οι ύποπτοι μπορεί να έχουν αυτόματα, να είναι ενήλικες ή παιδιά κτλ. Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή κοινωνία" δηλώνει ο project manager του εξομοιωτή Bob Walker. Ο Αμερικανικός στρατός συνεργάστηκε για τον σκοπό αυτό με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. 

Ο εξομοιωτής έχει αναπτυχθεί μετά από πλήρη εξέταση των φονικών σκηνικών και συνομιλίες του στρατού με δασκάλους που έπεσαν θύματα δραστών. Εξετάστηκαν όλα τα πιθανά σενάρια, μέχρι και το μπλοκάρισμα σε πόρτες τάξεων ή η ενδοεπικοινωνία με ασύρματο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική το 1/3 όλων των πυροβολισμών από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν γίνει σε σχολεία.

Συζητήστε για το School Shooting Simulator στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 05/01/2018 22:43
Μήπως να αλλάξουν το νόμο περι οπλοκατοχής,που μέχρι και οι σκύλοι κουβαλάνε όπλο στις ΗΠΑ.Λέω εγώ τώρα!Αλλά σιγά μη τους αφήσουν οι βιομηχανίες όπλων.Κλέφτες θα γίνουν αυτοί? :-?
#2 ashbringer (Level 25) 06/01/2018 10:59
Συμφωνώ απολύτως με the prophet.Η σωστή λύση είναι να αλλάξει ο νόμος περι όπλοκατοχής και να υπάρχουν κριτήρια για την απόκτηση οπλισμού.
Notification