Ο δημιουργός του Counter-Strike έκανε πληρωμένο σεξ με ανήλικη

Hot
Ο δημιουργός του Counter-Strike έκανε πληρωμένο σεξ με ανήλικη

Ο δημιουργός του Counter-Strike έκανε πληρωμένο σεξ με ανήλικη

Την πλήρωνε 300 δολάρια την ώρα και μαγνητοσκόπησε το συμβάν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/2/18] Ο Jess Cliffe, ένας από τους δημιουργούς του Counter-Strike, συνελήφθη για σεξουαλική εκμετάλλευση σε βάρος ενός ανήλικου παιδιού.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Valve το 2003 βρίσκεται υπό κράτηση κατόπιν ισχυρισμών που υποστηρίζουν πως εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ένα ανήλικο παιδί. Ένας εργαζόμενος στη Valve πήρε το λόγο για το συμβάν και ανέφερε: “Ακόμα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Αναφορές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα κακούργημα. Εμείς από τη μεριά μας τον αποκλείσαμε από τις αρμοδιότητές το στην εταιρεία έως ότου μάθουμε περισσότερα”.

Η αστυνομία ακόμα εξετάζει την περίπτωσή του, που αν αποδείξει ότι είναι ένοχος σίγουρα η ποινή σε βάρος του θα είναι τεράστια. Μπορεί να μην γνωρίζετε τον Jess Cliffe ονομαστικά, αλλά όσοι έχετε το πρώτο Counter-Strike θα έχετε ακούσει την φωνή του κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη το χαρακτηριστικό “Counter-Terrorists Win!”. Ο ίδιος έχει επίσης εργαστεί στην ανάπτυξη των Half-Life 2, Team Fortress 2, Left 4 Dead 2 και Portal 2.

[UPDATE: 7/2/18 - Πλήρωνε ανήλικη για σεξ 300 δολάρια την ώρα και μαγνητοσκόπησε παρά την θέλησή της] Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση του Jess Cliffe, έγραψαν στην δικογραφία τους ότι ο κατηγορούμενος πλήρωσε μια ανήλικη το 2017 για να κάνει σεξ μαζί της. Επίσης, σε μία από τις περιπτύξεις τους, μαγνητοσκόπησε την συνουσία τους σε βίντεο, κάτι που έγινε παρά την θέλησή της.

Ο Jess Cliffe, δημιουργός του Counter-Strike και η ανήλικη, η οποία σήμερα είναι πλέον 16, γνωρίστηκαν από το site SeekingArrangement.com. Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία ότι μιλούσε μαζί του μέσω Snapchat και γενικά μέσω μηνυμάτων στο κινητό. Η ανήλικη ομολόγησε ότι γνωρίστηκε με τον Cliffe για να κάνει σεξ μαζί του και να εισπράξει χρήματα τουλάχιστον τρεις φορές. Πληρωνόταν 300 δολάρια την ώρα. Την τρίτη φορά που συνευρέθηκαν ο Cliffe μαγνητοσκόπησε το συμβάν χωρίς την συγκατάθεσή της.0

Σύμφωνα με το ArsTechnica, η αντίστοιχη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αμερικής έψαξε τα logs του λογαριασμού του Cliffe στο SeekingArrangement.com για να ταυτοποιήσει ότι επρόκειτο για τον ίδιο. Η δικογραφία που σχηματίστηκε ορίζει το ποσό ποινής στα 150.000 δολάρια, ενώ αρχικά οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει την ποινή των 250.000 δολαρίων. Ο δικηγόρος του Cliffe, Zachary Wagnild, δήλωσε ότι ο Cliffe δεν γνώριζε την ηλικία της νεαρής κοπέλας και δεν έψαχνε για ανήλικες μέσω του site γνωριμιών. Ο Cliffe δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Η Valve προς το παρόν έχει διακόψει προσωρινά την συνεργασία της με τον δημιουργό του Counter-Strike, μέχρι να γνωστοποιηθεί ακριβώς τι συνέβη και να βγει η τελική απόφαση.

Διαβάστε το review του Counter-Strike: Global Offensive και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 02/02/2018 15:17
Πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τελευταία. Τι γίνεται; Όλοι οι στερημένοι τώρα βγαίνουν στη φόρα; Είχαν συνεννοηθεί;
#2 the_prophet1987 (Level 22) 02/02/2018 19:05
Πολύ μου βρωμάει αυτό.Ο καθένας μπορεί να δηλώσει οτι κακοποιήθηκε ο ίδιος η το παιδί του.Κι αν το στήσει καλά,θα τους έχει όλους με το μέρος του,ειδικά αν το θύμα είναι παιδί.Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 02/02/2018 22:14
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την αρχή και να στήνουμε λαικά δικαστήρια. Ναι μεν από τη μία υπάρχει το να λένε ψέματα για οικονομικό όφελος αλλά με τέτοιες περιπτώσεις βιασμού/κακοποί ησης δεν παίζουμε και δεν νομίζω πως οι περισσότεροι θα ρίκασκαραν να τραβηχτούν σε τέτοιο νομικό και ψυχολογικό χάος χωρίς λόγο. Αναμένουμε λοιπόν την απόφαση της δικαιοσύνης όταν βγει και αν καταδικαστεί εμπάργκο for ever στα Counter.
#4 -2 ashbringer (Level 25) 07/02/2018 11:30
Έκανε και αυτός τα λάθη του αλλά και αυτή τα δικά της.Η τιμωρία έρχεται.
#5 -2 Nocturnius (Level 9) 07/02/2018 13:19
Δηλαδη η μικρη,δεν εχει καμια ευθυνη;Εκανε οτι εκανε(αν τελικα ειναι τα πραγματα οπως τα λεει) και ευθυνη μηδεν;Δεν ηξερε δηλαδη τι γινοταν;
#6 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/02/2018 15:12
Περιμένουμε και την τελειωτική απόφαση της δικαιοσύνης. Σωστή η απόφαση της Valve να διακόψει έστω και προσωρινά τη συνεργασία μαζί του.
#7 TheReaper (Level 23) 07/02/2018 15:35
Σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών, εάν γνώριζε ότι το άτομο με το οποίο συνομιλούσε ήταν κάτω των 18 και δεν το ανέφερε στη σελίδα, τότε είχαν το δικαίωμα να διακόψουν την συμμετοχή του εκεί. Επομένως, εκείνος είπε ότι δεν γνώριζε την ηλικία της για να είναι καλυμμένος (ή μπορεί πράγματι να μην γνώριζε).

Από τη στιγμή που και η ίδια η κοπέλα "παραδέχτηκε" ότι συνευρέθηκε μαζί του για χρήματα, το μόνο που έχουν σίγουρα εναντίον του είναι το γεγονός ότι μαγνητοσκόπησε τη μια από τις συναντήσεις τους χωρίς συγκατάθεση.

Εδώ είναι το κομμάτι από τους όρους χρήσης που ανέφερα πιο πάνω: http://prntscr.com/ibdt7y
#8 ashbringer (Level 25) 08/02/2018 09:59
Τα στοιχεία της υπόθεσης είναι θολά οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός πραγματικά φταίει .Θα μπορούσε να είχε σχέση με ενήλικη και να μην χρειαζόταν να πάρει τέτοιες διαστάσεις η υπόθεση .ευχαριστώ πολύ για τα αρνητικά κλικ σε προηγούμενα σχόλια .Όποιος τα πάτησε προφανώς δεν κατάλαβε τι έγραψα.
#9 Shikabane_Hime7 (Level 29) 08/02/2018 14:30
Κάνετε ι ένα λάθος ή μάλλον ξεχνάτε κάτι. Η κοπέλα είναι ανήλικη. Παιδί. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι όχι, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που έχουν οι ενήλικες οι οποίοι και είναι υπεύθυνοι των πράξεων τους. Οπότε μην προσπαθείτε να ρίξετε ευθύνη σε ένα ανήλικο κορίτσι, που προφανώς αυτό που έκανε είναι λάθος. Πως έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο; Πως γράφτηκε στη σελίδα; Η σελίδα δεν έκανε πιστοποίηση ηλικίας; Ποια τα αίτια; Τι συμβαίνει στην οικογένειά της και που ήταν αυτοί;(φέρουν και αυτοί ευθύνη και θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί για παραμέληση ανηλίκου) Σταματήστε να προσπαθείτε να εξισορροπήσετε την ευθύνη ενός παιδιού με ενός ενήλικα που όφειλε να γνωρίζει.

Το δε γνώριζα την ηλικία της είναι η πρώτη δικαιολογία των παιδόφιλων. Τι δε γνώριζες ρε φάπα; Site γνωριμιών, πας με άγνωστη, ξέρεις ότι έχουν γίνει τόσα παρόμοια περιστατικά και δεν ζητάς ID να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Την υπογραφή και το πουλί μας προσέχουμε που τα βάζουμε.

Βρωμάει πολύ η υπόθεση και δεν νομίζω πως θα την βγάλει καθαρή ο τύπος. Ελπίζω να λάμψει η δικαιοσύνη και να μην κουκουλωθεί το θέμα. Ζούμε σε πολύ περίεργους καιρούς και γίνονται πολλά περιστατικά κάθε μέρα. Προστατεύστε τα παιδιά σας, να είστε κοντά τους, να είστε σωστοί γονείς. Δεν θέλω να το παίζω κάποιος, γιατί δεν είμαι, τις 2 παραπάνω γραμμές τις έγραψα γιατί τρομάζω και αηδιάζω με αυτά τα πράγματα.
#10 ashbringer (Level 25) 08/02/2018 18:50
Οπότε να υποθέσω ότι η μικρή που έκανε σεξ για χρήματα ήταν απλά ένα παιδί που δεν γνώριζε τίποτα .Δεν το νομίζω.Αρκετά παιδιά της ηλικίας της καταλαβαίνουν τι κάνουν και αρκετές φορές πολύ καλά.Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν όταν κλέβουν όταν βιάζουν κλπ κλπ .Οι υποθέσεις ανα τον κόσμο αμέτρητες.Μην συγκρίνετε πάντα την ηλικία με το τι καταλαβαίνει κάποιος ή όχι δεν ισχύει πάντα .Επίσης μιλάμε για 16 ετών κοπέλα όχι για 10 χρονών παιδί η 8 πράγμα το οποίο θα ήταν ακόμα πιο άρρωστο.
Notification