Gamer ανακάλυψε τον όγκο στην παλάμη του παίζοντας στο Nintendo Switch

Hot
Gamer ανακάλυψε τον όγκο στην παλάμη του παίζοντας στο Nintendo Switch

Gamer ανακάλυψε τον όγκο στην παλάμη του παίζοντας στο Nintendo Switch

Τον αφαίρεσε πρόσφατα με εγχείρηση.

Ένας gamer κατάφερε να ανακαλύψει τον όγκο στο χέρι του την ώρα που έπαιζε στο Nintendo Switch.

Ο Chris είναι ένας 28χρονος προγραμματιστής που κατοικεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο ίδιος υπήρξε τεράστιος fan της Nintendo και των κονσολών της αγοράζοντας κάθε προϊόν της εταιρείας από το Wii και ύστερα. Βλέποντας όμως την ποιότητα των νέων τίτλων της Nintendo όπως τα Super Mario Odyssey και The Legend of Zelda: Breath of the Wild δεν μπόρεσε να αντισταθεί και αγόρασε και το Nintendo Switch.

Παίζοντας όμως στην νέα του κονσόλα, άρχισε να αισθάνεται ορισμένους πόνους στην παλάμη του. Όπως ο ίδιος έγραψε στο Reddit: “Όταν έπαιζα Mario Kart άρχισα να νιώθω έναν έντονο πόνο στη δεξιά μου παλάμη μέχρι και τα δάχτυλα μου κάθε φορά που το controller δονούταν, ειδικά όταν έπαιρνα coins”. Αυτό συνέβη λόγω της δόνησης που προκαλούν τα Joy-Cons του Nintendo Switch. Ο ίδιος αποκάλυψε πως του δημιούργησε προβλήματα στην δουλειά του, ωστόσο παρέμενε σιωπηλός ευελπιστώντας πως θα του περνούσε με την πάροδο του χρόνου. Μάλιστα δεν είχε αναφέρει κάτι στον κοινωνικό του περίγυρο, πέραν της γυναίκας του.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Θα το χρησιμοποιούσα ως δικαιολογία αν έχανα στους αγώνες με τους φίλους μου, αλλά είμαι ακόμα αήττητος, επομένως κανείς δεν το ήξερε. Μετά από μερικές εβδομάδες ο πόνος υπήρχε ακόμα και ένα μικρό σημάδι σαν μώλωπας εμφανίστηκε στην παλάμη μου. Ήξερα πως σίγουρα κάτι πήγαινε στραβά, αλλά οι γιατροί μου είπαν απλά να το προσέχω, ειδικά όταν ανακάλυψαν πως χρησιμοποιώ αρκετά τα χέρια μου στη δουλειά μου”.

Ύστερα από ένα εξάμηνο περίπου ο Chris έβγαζε πύον από το χέρι του και όπως αποκάλυψε: “ Ό,τι και να έκανα με τα χέρια μου πονούσε”. Οι γιατροί τον εξέτασαν βαθύτερα και ανακάλυψαν πως είχε έναν όγκο με πιθανότητα 5% να παρουσιάσει καρκίνο. Την περασμένη Δευτέρα ωστόσο αφαιρέθηκε επιτυχώς. Ο Chris δεν ξέχασε να δηλώσει τις ευχαριστίες του για το Switch που τον έσωσε έμμεσα: “Σίγουρα αν δεν ήταν το Switch δεν θα είχα πάει μέχρι τους γιατρούς μέχρι να εμφανιστεί το σημάδι στις παλάμες μου”.

Διαβάστε επίσης το review του Mario Kart 8 Deluxe και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 philippos19 (Level 12) 16/02/2018 12:59
hahaha καλή φάση :P
kudos στο switch
#2 ashbringer (Level 25) 17/02/2018 09:33
Περαστικά του και μακριά απο καρκίνους και άλλα προβλήματα υγείας.