Disney Infinity: Marvel Super Heroes Collector’s Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 (0)
0 1 0 0 0
Disney Infinity: Marvel Super Heroes Collector’s Edition

Disney Infinity: Marvel Super Heroes Collector’s Edition

PS3 και συλλεκτική στα 250 ευρώ.

Η Disney ανακοίνωσε την συλλεκτική έκδοση του Disney Infinity: Marvel Super Heroes, γεμάτη με φιγούρες του παιχνιδιού.

Ο υπεύθυνος εικαστικού της Avalanche Software, Jeff Bunker, επιμελήθηκε αυτό το δημιούργημα που βλέπετε. Το πακέτο θα περιλαμβάνει μια κονσόλα PlayStation 3, την συλλεκτική με όλες τις φιγούρες των Avengers και θα έχει κόστος μόλις 250 δολάρια (αντίστοιχα 250 ευρώ αν έρθει στην ήπειρό μας).

Το bundle θα μπορεί να γίνει προπαραγγελία στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο αυτή την εβδομάδα και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει σίγουρα στην Ευρώπη καθώς μόλις αναρτήθηκε στο αμερικάνικο PlayStation Blog.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Το Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2.0 Edition) θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Σεπτεμβρίου (λογικά λίγο αργότερα στην Ευρώπη) για PC και όλες τις οικιακές κονσόλες με εξαίρεση το PS Vita που θα το δει εντός του 2015.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Agisilaosss (Level 21) 23/07/2014 09:11
Σαν συλλεκτικη ωραια φαινεται.Σαν παιχνιδι ομως δεν θα ελεγα οτι με πειθει.. Αυτα τα πολυ καρτουνιστικα γραφικα(στο συγκεκριμενο μου φαινεται πολυ παραπανω απο το κανονικο) δεν με ξετρελαινουν κιολας.
Notification