Minecraft: Nintendo Switch Edition

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
5
Minecraft: Nintendo Switch Edition

Minecraft: Nintendo Switch Edition

Έρχεται τον Μάιο με υποστήριξη split-screen.

Το Minecraft μεταπηδά στο Nintendo Switch.

Το επιτυχημένο sandbox Survival θα κάνει την εμφάνισή του και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo φέτος τον Μάιο. Θα υποστηρίζει local multiplayer τεσσάρων παικτών στην TV ή σε tabletop mode, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται στους οκτώ σε online περιβάλλον. Θα περιλαμβάνει διάφορα modes όπως τα Battle, Glide και Tumble, καθώς και mini games με high scores.

Στο launch θα περιέχει έξι content packs, μαζί με το Super Mario Mash Up, το οποίο περιλαμβάνει σχετικά textures, κόσμους, puzzles, μουσική από τα Super Mario games και 40 skins για τους χαρακτήρες. Όσον αφορά το μέγεθος του κόσμου, θα έχετε την δυνατότητα να ορίσετε το world size έως και το 3072x3072, ο οποίος κρίνεται αρκετά μεγαλύτερος σε σχέση με την έκδοση για το Wii U που έφτανε τα 864x864. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μπορείτε να μεταφέρετε τις δημιουργίες σας από την προηγούμενη κονσόλα της Nintendo στο Switch.


Το Minecraft: Nintendo Switch Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2017 και θα κοστίζει 30 ευρώ.

Δείτε επίσης πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα από τις δημιουργίες σας στο Minecraft και συζητήστε για το sandbox Survival της Mojang στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification