Ο Doug Cockle (Geralt) μιλάει για τις σεξουαλικές σκηνές στο Witcher 3

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Doug Cockle (Geralt) μιλάει για τις σεξουαλικές σκηνές στο Witcher 3

Ο Doug Cockle (Geralt) μιλάει για τις σεξουαλικές σκηνές στο Witcher 3

"Είναι σαν να σε πιάνει η μητέρα σου να αυνανίζεσαι."

Ο Doug Cockle, ηθοποιός που υποδύεται τον Geralt στο The Witcher 3, δήλωσε στην έκθεση EGX 2017, ότι δεν γνωρίζει κάτι για το The Witcher 3 και πως η CD Projekt RED έχει επικεντρωθεί στο Cyberpunk 2077 και ότι ενδέχεται να συνεργαστεί σε αυτό με την Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, είτε για σημαντικό ρόλο, είτε σε μικρότερο.

Σχετικά με τις σεξουαλικές σκηνές του The Witcher 3 και το πως υποδύθηκε τον Geralt, αλλά και πως αισθάνθηκε κατά την διάρκεια αυτών, ο Cockle δήλωσε: "Είναι σαν να σε πιάνει η μητέρα σου να αυνανίζεσαι αλλά έχει πλάκα. Έχει κι αυτό την πρόκλησή του όμως, γιατί κατά την ώρα της ηχογράφησης αισθάνεσαι κάπως ντροπιαστικά. Θα πρέπει να δείξεις σε όποιον βρίσκεται γύρω σου την στιγμή που ηχογραφείς την φωνή αυτή, μια συγκεκριμένη πλευρά της προσωπικότητάς σου."

Όσο για το Cyberpunk 2077, ο Cockle δεν γνωρίζει πότε θα ανακοινωθεί, ωστόσο εκτιμά ότι θα πρέπει να περιμένουμε για αρκετό καιρό, "μπορεί και μέχρι το 2021" όπως είπε χαρακτηριστικά. Πάντως, τόνισε ότι "θα είναι πιο επαναστατικό σε σχέση με το The Witcher 3".

Ο Doug Cockle έχει συμμετάσχει και στα Horizon Zero Dawn, Victor Vran και Spellforce 3.

Διαβάστε τα reviews των The Witcher 3 και των DLC που κυκλοφόρησαν και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification