Resetera από moderators του NeoGAF

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Resetera από moderators του NeoGAF

Resetera από moderators του NeoGAF

Οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από τον Admin τους.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Admin του NeoGAF Forum κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και σεξισμό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να κλείσει το forum για δύο ημέρες και στη συνέχεια να το επαναφέρει βγάζοντας ανακοίνωση και λέγοντας ότι το γυναικείο πρόσωπο που τον κατηγορεί ήταν μία πρώην του και όχι κάποια που της έκανε σεξουαλική επίθεση ενώ έχει σχέση, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν πολλοί χρήστες να φύγουν από το NeoGAF. Κάποιοι moderators του NeoGAF Forum δημιούργησαν το ResetEra. Στο NeoGAF η εγγραφή σας χρειαζόταν 3-6 μήνες για να γίνει δεκτή, ανάλογα με το αν δουλεύατε για την gaming βιομηχανία. Στο ResetEra απαιτείται κάποιος μυστικός κωδικός που λογικά είναι γνωστός μεταξύ μελών.

Το ResetEra αναμένεται να λειτουργήσει ανταγωνιστικά προς το NeoGAF, αφού θα φιλοξενεί και αυτό παρασκήνια της gaming βιομηχανίας, φήμες, αποκαλύψεις, διαρροές κτλ. Όπως αντιλαμβάνεστε, το φαινόμενο διάσπασης δεν υπάρχει μόνο στο ελληνικό community, αλλά είναι παγκόσμιο. Αν και μετά από τα παραπάνω γεγονότα η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification