Κινέζοι hackers ξυλοκοπήθηκαν γιατί cheatαραν στο PUBG

Hot
Κινέζοι hackers ξυλοκοπήθηκαν γιατί cheatαραν στο PUBG

Κινέζοι hackers ξυλοκοπήθηκαν γιατί cheatαραν στο PUBG

Άγριοι ξυλοδαρμοί μέσα σε Internet café.

Όλοι γνωρίζουμε πως το να αντιμετωπίζουμε hackers στα video games είναι το λιγότερο εκνευριστικό. Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι όμως το φαινόμενο αυτό με τον ίδιο τρόπο. Άλλοι είναι ψύχραιμοι, άλλοι είναι σαφέστατα… εκτός ελέγχου. Τα πιο πρόσφατα περιστατικά που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αφορούν δύο περιπτώσεις σε κινέζικα internet café όπου δύο άντρες εντοπίζονται να χρησιμοποιούν hacks στο PlayerUnknown’s Battlegrounds. 

Αντί όμως να βρουν τον μπελά του με κάποιο ban, η τιμωρία τους έρχεται από αλλού, αφού και στις δύο περιπτώσεις κάποιος έσπευσε να τους χτυπήσει λόγω του ότι έχουν τσαντιστεί αντικρίζοντας τους να χρησιμοποιούν hacks. Η πρώτη περίπτωση είναι μεγαλύτερης διάστασης από την δεύτερη αφού ο πρώτος άντρας βρίζει συνεχώς, χτυπά και φτύνει τον hacker, ενώ στην άλλη πρόκειται απλά για ένα γερό χαστούκι.

Καλό είναι βεβαίως να αποτρέπονται τέτοιου είδους φαινόμενα και από τις δύο πλευρές διότι αμφότεροι μπορούν να βρουν τον μπελά τους με τέτοιες κινήσεις.

Διαβάστε το preview του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 03/11/2017 21:57
Το πρώτο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αλλά στο δεύτερο, υποθέτω ο τύπος δεν ήταν το ίδιο γρήγορος με το hack του, ώστε να ξεφύγει από το σκαμπίλι που έφαγε, ε; :P
#2 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:56
Η βία δεν είναι λύση.Απλά να τιμωρηθούν και βγαίνουν εκτός παιχνιδιού οι cheaters.Νομίζω αυτό αρκεί.
Notification