Halo 3: Βρέθηκε το τελευταίο μυστικό

Hot
Halo 3: Βρέθηκε το τελευταίο μυστικό

Halo 3: Βρέθηκε το τελευταίο μυστικό

Το μόνο easter egg που απέμεινε ανακαλύφθηκε.

Το Halo 3 κυκλοφόρησε το 2007 και ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια ανακαλύφθηκε το τελευταίο μυστικό του.

Το easter egg αυτό αφορά την ευχή γενεθλίων προς έναν συνεργάτη του προγραμματιστή. Όμως, για την επίτευξη αυτού είναι αναγκαία μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Το μυστικό αυτό παρουσιάστηκε από την Teambeyond.net και απαιτεί να κρατήσετε πατημένα και τα δύο control sticks κατά τη διάρκεια του loading screen. Όμως υπάρχει μια παγίδα και αφορά το ζήτημα της ημερομηνίας που αναφέραμε και προηγουμένως. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να είναι 25 Δεκεμβρίου και θα χρειαστεί να πράξετε ακριβώς όπως λένε οι οδηγίες για να το καταφέρετε. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ αν λειτουργήσει σωστά θα δείτε να εμφανίζεται ένα μήνυμα στον δακτύλιο το οποίο πολύ απλά λέει «Χρόνια πολλά Lauren».

Το μυστικό αυτό υπήρχε για λίγο καιρό στο forum της Bungie. Αξίζει να σημειωθεί πως το Halo 3 είχε αρκετά Easter eggs ανάμεσα στα οποία μπορείτε να βρείτε κρυφούς διαλόγους αλλά και αναφορές σε μεγάλες εταιρίες ανάπτυξης παλιών παιχνιδιών. Τέλος το μήνυμα αυτό φαίνεται να έχει εισχωρήσει εκεί από ένα πρώην μέλος του Bungie, τον Adrian Perez.

Διαβάστε το review του Halo 3 και συζητήστε για το παιχνίδι στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification