Μικροσυναλλαγές στο Destiny 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
7
Μικροσυναλλαγές στο Destiny 2

Μικροσυναλλαγές στο Destiny 2

Από 5 μέχρι 50 ευρώ οι αγορές.

 

Το Destiny 2 διαθέτει μικροσυναλλαγές, όπως μπορούμε ήδη να δούμε, μιας και πλησιάζουμε προς το φινάλε του playthrough μας εν όψει του review.

Μετά την τρίτη αποστολή του παιχνιδιού που ονομάζεται Spark, θα ανακαλύψετε ότι η NPC Tess Everis στην περιοχή Farm σας έχει αντικείμενα, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με μικροσυναλλαγές. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε Silver από το store. Η Everis πουλάει bright engrams, τα οποία περιέχουν ειδικό loot. Αν δώσετε αυτά τα engrams για decoding τότε θα κερδίσετε ένα τυχαίο κάθε φορά αντικείμενο.

Ένα bright engram κοστίζει 200 Silver, τα τρία 500 Silver και τα πέντε 800 Silver. Σε πραγματικά χρήματα, τα 500 Silver κοστίζουν 5 ευρώ, τα 1.100 Silver 10 ευρώ, τα 2.300 Silver 20 ευρώ και τα 5.800 Silver 50 ευρώ. Τα αντικείμενα που αποκτάτε είναι emotes, Sparrows, αεροσκάφη, Ghost Shells και ornaments για όπλα. Μπορείτε να modάρετε τα όπλα και το armor σας, κάτι που σας δίνει πλεονέκτημα, τόσο στο single-player, όσο και στο multiplayer. Τα mods του armor μπορούν να σας δώσουν μέχρι και health regeneration ή abilities για το subclass σας, όπως για παράδειγμα το κατά πόσο κάνετε generate χειροβομβίδες, melee ή super επιθέσεις.

Διαβάστε το preview του Destiny 2 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic. Παίξτε online Destiny 2 μαζί σας και ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification