Ειδήσεις FPS Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Wednesday, 10 Jan 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
New
http://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/46/b8/call-of-duty-ww-2-the-resistance-dlc-announced-42-1513883978.jpg
 

Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Νέο τρέιλερ με τα νέα zombies. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/12/17] Ανακοινώθηκε το πρώτο επερχόμενο DLC για τον νεότερο τίτλο της δημοφιλούς FPS σειράς.

Το The Resistance θα περιέχει τρία νέα multiplayer maps τα οποία ονομάζονται Anthropoid, Occupation και Valkyrie, ένα νέο War Mode και το επόμενο κεφάλαιο του off-shot της σειράς με Ναζί ζόμπι το οποίο θα ονομάζεται The Darkest Shore.

Το Anthropoid εκτυλίσσεται στην Πράγα αναπαριστώντας την επιχείρηση Anthropoid, μία απόπειρα εξουδετέρωσης δύο υψηλόβαθμων αξιωματικών των Ναζί το 1942. Το Anthropoid χαρακτηρίζεται από ένα κεντρικό ποτάμι με παράπλευρα μονοπάτια τα οποία είναι ιδανικά για snipers. To Occupation είναι ένα remake του κλασικού Resistance map από το Call of Duty: Modern Warfare 3 και περιλαμβάνει μεγάλους δρόμους και προσόψεις καταστημάτων που προσφέρουν κάλυψη. Τέλος, το Valkyrie είναι εμπνευσμένο από το αρχηγείο του Hitler στο Ανατολικό Μέτωπο, γνωστό και ως “η Λυκοφωλιά”. Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους map με μια επικίνδυνη περιοχή στο κέντρο την οποία απειλούν στατικά πολυβόλα.

Το νέο War Mode λέγεται Operation Intercept και η αποστολή σας σε αυτό θα είναι η διάσωση μαχητών της Αντίστασης τα οποία μεταφέρονται σιδηροδρομικώς. Θα πρέπει να διασώσετε τους μαχητές, να καταστρέψετε εξοπλισμό επικοινωνιών και τέλος, να σταματήσετε το τρένο.

H Sledgehammer Games δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το The Resistance και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το The Darkest Shore ξεκινάει στο Mittelburg, όπου η ομάδα σας μαθαίνει πως ο Doktor Straub βρίσκεται σε ένα νησί βόρεια της Γερμανίας. Το νησί καλύπτεται από ομίχλη, φυλάσσεται εξωτερικά από θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις των Ναζί, ενώ το εσωτερικό του είναι γεμάτο με ζόμπι.

[UPDATE: 10/1/18 - The Darkest Shore trailer] Στο DLC του call of Duty: WWI γνωρίστε το The Darkest Shore. Στο παρακάτω τρέιλερ  θα δείτε το αναβαθμισμένο zombies mode.

Λίγες μόνο ημέρες μετά από την καταστροφή στο Mittelburg, το πλήρωμα (σ.σ. εσείς μαζί με συμπολεμιστές σας) λαμβάνει σήμα στο οποίο ενημερώνεται ότι ο Doktor Straub βρίσκεται σε ένα νησί βόρεια της Γερμανίας. Το νησί καλύπτεται από ομίχλη και περιβάλλεται από Nazi zombies. Οι Marie, Drostan, Olivia και Jefferson θα δώσουν την απόλυτη μάχη για να ανακαλύψουν τα μυστικά της Darkest Shore.

To Call of Duty: WWII: The Resistance DLC θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 30 Ιανουαρίου 2018. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Xbox One, ωστόσο εκτιμάται να κυκλοφορήσει για αυτά μέχρι έναν μήνα αργότερα.

Διαβάστε επίσης το review του Call of Duty: WWII, καθώς επίσης και για τις πωλήσεις του που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Συζητήστε για το Call of Duty: WWII σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/12/2017 10:48
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και λόγω των υψηλών πωλήσεων πιστεύω ότι θα δούμε ένα εξαιρετικό dlc.