Φήμες για Fallout: New Vegas sequel

Hot
Φήμες για Fallout: New Vegas sequel

Φήμες για Fallout: New Vegas sequel

Νέες φήμες ενάμιση χρόνο μετά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/9/17 - Οι developers του Fallout: New Vegas σε πρόσφατη τους συνέντευξη δήλωσαν πως θα ήθελαν πάρα πολύ να αναπτύξουν ακόμα ένα Fallout game]  Εκ μέρους όλων για την ακρίβεια μίλησε ο Josh Sawyer, σκηνοθέτης του New Vegas, που ισχυρίστηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες τους θέλουν πάρα πολύ να βάλουν το λιθαράκι τους σε ένα ακόμα game της αν μη τι άλλο πετυχημένη σειρά της Bethesda.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω ξανά πάνω στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού Fallout. Ξέρω και δεκάδες άλλους συνεργάτες μου στην Obsidian που έχουν αυτή την επιθυμία και είναι σίγουρα πως αν μας δινόταν η ευκαιρία θα το κάναμε μετά χαράς”.

Και όλα αυτά μας γυρίζουν πίσω στο 2013 όπου ο Feargus Urquhart, διευθύνων σύμβουλος της Obsidian Entertainment είχε δηλώσει: “Νομίζω πως αν χρειαζόταν να φτιάξουμε ένα Fallout: New Vegas 2 ή ένα εντελώς καινούριο Fallout θα το ξεχωρίζαμε από όσα κάνει η Bethesda αυτή τη στιγμή. Θα το κρατούσαμε στην δυτική ακτή επειδή είμαστε δυτικοί. Αυτοί είναι ανατολικοί επομένως βγάζει νόημα. Και φυσικά χρειαζόμαστε και μια ενδιαφέρουσα περιοχή. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ένα Fallout L.A. (Los Angeles). Θα ήταν ενδιαφέρον και διαφορετικό. Ίσως να θύμιζε και λίγο Walking Dead.

[UPDATE: 22/9/20 - H εξαγορά της Bethesda από την Microsoft μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, για να συμβεί] Η χθεσινή ανακοίνωση της εξαγοράς του ομίλου ZeniMax, μαμάς εταιρείας της Bethesda από την Microsoft, ήταν από τις σημαντικότερες στο χώρο του gaming τα τελευταία χρόνια και ίσως έχει θετικό αντίκτυπο σε κάποιο sequel του Fallout: New Vegas.

Το Fallout: New Vegas αναπτύχθηκε από την Obsidian και μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα games της σειράς. Η Bethesda ανέπτυξε τα Fallout 3, Fallout 4 όπως και το αμφιλεγόμενο Fallout 76. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια ένδειξη για επιστροφή της Obsidian για ανάπτυξη κάποιου παιχνιδιού της σειράς, κάτι που ίσως αλλάξει με την ταυτόχρονη ύπαρξη των Bethesda και Obsidian στο δυναμικό της Microsoft.

Η απάντηση της Obsidian στα ερωτήματα σχετικά με sequel του Fallout: New Vegas και αν θα το αναπτύξει η ίδια, αν αυτό συμβεί, ήταν όπως αναμενόταν αόριστη και φειδωλή μέσω Twitter. Η Obsidian έχει αναπτύξει πολλά RPGs όπως το sequel του Star Wars: Knights of the Old Republic και είναι λογικό να υπάρχει αναμονή για το αντίστοιχο του Fallout: New Vegas μετά την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft. Εξάλλου και ο John Carmack δημιουργός του αρχικού DOOM εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει σε κάποια από τα franchises της Bethesda.

Πάντως αυτή την στιγμή η Obsidian ασχολείται με το τελευταίο expansion του The Outer Worlds το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Επίσης η εταιρεία έχει αποκαλύψει και το Avowed, ένα RPG στον κόσμο του Pillars of Eternity το τρέιλερ του οποίου έχει παρόμοια στοιχεία με την σειρά Elder Scrolls. H Microsoft πάντως έχει δηλώσει σχετικά με το exclusivity των games των εταιρειών που υπάγονταν στην ZeniMax, ότι θα κρίνεται ξεχωριστά για κάθε franchise ενώ θα τιμήσει την συμφωνία της Sony για τα Deathloop και Ghostwire: Tokyo.

[UPDATE: 24/2/22 - Νέες φήμες ενάμιση χρόνο μετά] Ο συντάκτης Jeff Grubb του Giant Bomb ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες στη Microsoft που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δημιουργία ενός sequel του Fallout: New Vegas. Ο Grubb είπε: "Είναι πολύ νωρίς, αλλά οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συνομιλούν και να λένε αυτές τις λέξεις σε προτάσεις και αυτές οι λέξεις είναι "Obsidian" και "New Vegas 2"".

Τόσο η Obsidian όσο και η Bethesda βρίσκονται κάτω από την διοίκηση της Microsoft, άρα οι πιθανότητες για sequel είναι περισσότερες από ποτέ.

Διαβάστε για την εξαγορά της ZeniMax από την Microsoft.

Διαβάστε επίσης το review του Fallout: New Vegas και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 22/09/2020 15:27
Η αγορά της Bethesda απο την Microsoft δεν είναι απαραίτητα κάτι θετικό.θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για αρκετούς τίτλους αλλά και για την υπέρτατη σειρά fallout.