• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Bungie παραδέχεται τα λάθη που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο Destiny 2

Η Bungie παραδέχεται τα λάθη που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο Destiny 2

Hot
Η Bungie παραδέχεται τα λάθη που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο Destiny 2

Η Bungie παραδέχεται τα λάθη που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο Destiny 2

Υπόσχονται να διορθώσουν την κατάσταση.

 

Η Bungie εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία παραδέχεται τα λάθη της που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στο Destiny 2.

Το Faction Rally event αυτής της εβδομάδας στο Destiny 2 επιφύλασσε ορισμένες αρνητικές εκπλήξεις στους παίκτες καθώς αδυνατούσαν να λάβουν τα απαραίτητα rewards. Οι fans εντόπισαν ένα cooldown system που τους εμποδίζει να λάβουν rewards όταν αυτά κερδίζονται αρκετά συχνά. Κάτι παρόμοιο έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, επομένως η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού εξέδωσε, όπως όφειλε, μια ανακοίνωση μέσω blog post όπου παραδέχεται τα λάθη της.

Επίσης απολογήθηκαν για το γεγονός το ότι δεν εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν διαθέσιμα ορισμένα αντικείμενα στο loot pool. Τον λόγο λοιπόν πήρε ο Cozmo23, Community Manager της Bungie, ο οποίος δήλωσε: “Υπήρξε ένα πρόβλημα στα προηγούμενα Faction Rallies όπου οι παίκτες λάμβαναν εκατοντάδες Faction Tokens την ώρα χωρίς καν να ρίξουν μια σφαίρα. Στο πρόσφατο update της 12ης Δεκεμβρίου τα Faction Token rewards προστέθηκαν σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα που εμπόδιζε τους παίκτες από την λήψη των Lost Sector rewards. Το feedback των παικτών ωστόσο υποστήριξε πως αυτή η κίνηση ήταν πολύ αποδιοργανωτική. Ψάχνουμε για μια αλλαγή που δεν θα αναγκάζει τους παίκτς να τρέχουν από και προς ένα chest για ώρες, ενώ παράλληλα δεν θα τους αποτρέπει από το να απολαύσουν τους Lost Sectors. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως κάθε φορά που θα ανοίγετε ένα chest θα υπάρχει κάποιο loot μέσα. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες πριν από τα επόμενα Faction Rallies”.

Ο ίδιος παραδέχθηκε τα λάθη τους στη συνέχεια προσθέτοντας: “Δεν είχε ξεκαθαριστεί ότι να νέα Season 2 όπλα θα προστίθονταν διάσπαρτα σε κάθε event της σεζόν και όχι όλα με τη μία εξ αρχής. Ήταν δικό μας λάθος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς θα κυκλοφορούν τα νέα όπλα εδώ. Θα διορθώσουμε αυτή την καθυστέρηση στην επικοινωνία την επόμενη εβδομάδα με λεπτομέρειες για το τι θα πρέπει να περιμένετε όταν το καταφθάσει το επόμενο Iron Banner στην Season 2”.

Διαβάστε επίσης το review του Destiny 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/01/2018 08:53
Όντως δεν υπάρχουν δικαιολογίες όσον αφορά κυκλοφορίες του μεγέθους Destiny.
Notification