Fallout 4 Mods

Hot
Fallout 4 Mods

Fallout 4 Mods

Εντυπωσιακά γραφικά με το Visceral ENB mod. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/11/15] Όπως σε κάθε παιχνίδι της Bethesda, έτσι και στο Fallout 4, το modding community έχει την πλήρη ελευθερία να αναπτύξει και να μας χαρίσει τις καλύτερες του ιδέες.
 
Αν και είναι νωρίς ακόμα για mods που προσθέτουν quests ή περιοχές, σε αυτό το στάδιο, οι κάτοχοι του Fallout 4 για PC μπορούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους με χρήσιμα customization tools, γραφικές βελτιώσεις και πολλά άλλα. Εμείς εδώ στο GameWorld.gr βρήκαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε: 
 
Unlimited Settlement Objects
Με την ύπαρξη ορίου ως προς τα πόσα αντικείμενα μπορείτε να τοποθετήσετε στις κοινότητες που δημιουργείτε, είναι επιτακτική ανάγκη να σκέφτεστε προσεκτικά τι χρειάζονται π.χ. οι κάτοικοι και να κάνετε στρατηγικές κινήσεις. Αυτό το mod αφαιρεί το όριο των αντικειμένων που μπορείτε να τοποθετήσετε, με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Lowered Weapons – First Person Animation
Ένα mod αισθητικής αλλαγής θα λέγαμε, το Lowered Weapons αντικαθιστά το animation του όπλου όταν είστε σε First Person Camera, με αποτέλεσμα να κάνει την όλη αίσθηση πιο ρεαλιστική.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Creature Follower ESP Version
Αυτό το αρκετά χρήσιμο mod σας δίνει την επιλογή να φέρετε στην ομάδα σας μια πληθώρα εχθρών, οι οποίοι θα μπορούν να σας βοηθούν στην μάχη. Μπορώντας να επιλέξετε εχθρούς από Deathclaw έως Synths, το καλύτερο με αυτό το mod είναι ότι αφήνει το companion slot ελεύθερο με αποτέλεσμα να μπορείτε να έχετε έως και δύο ακόλουθους ταυτόχρονα. Αν και θα χρειαστεί να πειραματιστείτε με τα console commands για την σωστή του εγκατάσταση πιστεύουμε πως αξίζει.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Immersive Attire Fix
Ένα πραγματικά αστείο mod καθώς αλλάζει το default nude skin του παίκτη σας και το αντικαθιστά με βρακάκια διαφόρων χρωμάτων.
 
Η σελίδα του στο Nexus.

Enhanced Blood Texture
Το συγκεκριμένο mod κάνει ακόμα πιο έντονα τα effects του αίματος που αποτυπώνονται στον κόσμο αλλά και αυτά που αποτυπώνονται στο HUD σας. Οι διαφορές ομολογουμένως  δεν είναι μεγάλες από τα αρχικά textures αλλά σίγουρα προσφέρει μία πιο έντονη εμπειρία.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Value per Weight indicator for Container UI
Ένα mod για όποιον δεν θέλει να κάνει πλέον υπολογισμούς στο κεφάλι του. Πόσες φορές σας έχει τύχει να κουβαλάτε ένα σωρό αντικείμενα, να βρίσκετε κι άλλα και ενώ ξέρετε πως πρέπει να αφήσετε κάποια θέλετε να κρατήσετε αυτά με την μεγαλύτερη αξία. Το mod αυτό σας παρέχει μια γρήγορη αξιολόγηση της αξίας του loot που υπάρχει σε κάποιο container, με αποτέλεσμα να διαγράφει την διαδικασία του να συγκρίνετε αξίες αντικειμένων με τις ώρες.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Atom Bomb Baby
Αυτό το mod κάνει ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς. Μετατρέπει τον χαμένο σας υιό σε πύραυλο, αφήνοντας σας να τον εκτοξεύσετε σε εχθρούς για εκρηκτικά αποτελέσματα!
 
Δείτε το σε δράση:
 
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Full Dialogue Interface
Το πρόβλημα με τους διαλόγους στο Fallout 4, είναι ότι δεν είσαι πάντα σίγουρος τι ακριβώς θα πει ο χαρακτήρας σου. Αυτό το mod δίνει τέλος σε αυτή την αβεβαιότητα καθώς αντικαθιστά  τις παραφράσεις της μίας λέξης (π.χ. Sarcastic) με όλο το κείμενο του τι πρόκειται να πείτε.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Swing for the fences with Red Sox
Καθώς το Fallout 4 εκτυλίσσετε στην Βοστώνη λογικό είναι να υπάρξουν mods γύρω από την τοπική ομάδα baseball, τους Red Sox. Αυτό το mod προσθέτει την στολή της ομάδας και ένα modified ρόπαλο.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Craftable Ammunition
Το mod αυτό προσθέτει κάθε τύπο πυρομαχικών που προσφέρεται στο παιχνίδι, στα Chemistry Stations ώστε να μπορείτε να τα δημιουργείτε μόνοι σας.

Η σελίδα του στο Nexus.
 
The Nude Mod
Κλασσικά. Το mod αυτό προσθέτει γυμνό στο skin του θηλυκού χαρακτήρα σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε αυτή τη σελίδα και στην περιγραφή υπάρχουν όλες οι οδηγίες για την εγκατάσταση του.
 
Fallout 4 Configuration Tool – By Bilago
Με αυτό το mod έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες του Fallout 4 που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να "πειράξετε". Μπορείτε να διευρύνετε το Field Of View, να ξεκλειδώσετε το frame rate, να αλλάξετε το επίπεδο βίας και πολλά άλλα.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Enhanced Wasteland Preset
Ένα mod για την βελτίωση των γραφικών της Wasteland. Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να “παίξετε” με το ambient light, το depth of field, το FXAA αλλά και με άλλες γραφικές επιλογές με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός κόσμου πιο ζωντανού και με πιο έντονα χρώματα.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Darker Nights
Ακόμα ένα αισθητικό mod, το Darker Nights, κάνει ακριβώς αυτό που λέει: τις νύχτες σας στην περιοχή του Commonwealth πιο σκοτεινές. Η αλήθεια είναι πως στο Fallout 4 τα βράδια, ακόμα και χωρίς φεγγάρι, είναι αρκετά φωτεινά. Το mod αυτό λοιπόν αλλάζει αυτή την κατάσταση, φέρνοντας σας και μια μικρή δόση extra τρόμου, κάνοντας τον κόσμο όσο χρειάζεται πιο σκοτεινό.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Fallout 4 Mod Manager
Το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης των mods σας. Το FOMM σας λύνει τα χέρια καθώς σας αφήνει να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα mods ενώ παρέχει πληροφορίες για την σωστή σειρά που πρέπει να γίνουν load. Ο νέος επίδοξος modder  θα εξοικειωθεί πολύ γρήγορα μαζί του. Α must have.
 
Η σελίδα του στο Nexus.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κάθε mod, έχει τις οδηγίες για την σωστή του εγκατάσταση στο description της σελίδας του στο Nexus, μαζί με περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις απαιτήσεις του. Screenshots από τα mods μπορείτε να δείτε στην gallery που ακολουθεί.

[UPDATE: 4/2/16 - Metal Gear Solid 5 mod] Ένα νέο mod δημιουργήθηκε για το Fallout 4, το οποίο σας βάζει να παίξετε ως Solid Snake.

Το mod ονομάζεται Metal Gear Solid και περιλαμβάνει ως έτοιμους χαρακτήρες τους Venom Snake, Skull Face και Quiet. Μπορείτε να φορέσετε την στολή του Snake, το eyepatch του, το bionic arm του και άλλα καλούδια.

Κατεβάστε το mod κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 2: 21/3/16 - Παίξτε ως dogmeat] Νέο mod σας επιτρέπει να παίξετε ως ο dogmeat! Ονομάζεται απλά "Be the Dog".

Λάβετε υπό τον έλεγχό σας...τον σκύλο του παιχνιδιού με το παρακάτω διασκεδαστικότατο mod. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.


[UPDATE 3: 28/5/16 - Υποστήριξη mods στο Xbox One] Όπως ανακοίνωσε η Bethesda, από την επόμενη Τρίτη 31 Μαΐου θα μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε mods από την έκδοση για PC και στην αντίστοιχη έκδοση του Fallout 4 για το Xbox One. Αυτή την στιγμή γίνεται λόγος για 667 mods τα οποία προσθέτουν τεράστιο όγκο περιεχομένου που αφορά χαρακτήρες, όπλα και άλλων αντικειμένων, καθώς και αλλαγές σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Η Bethesda σημειώνει ότι αυτή την στιγμή, υποστηρίζονται mods που το μέγεθός τους φτάνει έως τα 2GB, ενώ μελλοντικά αναμένεται να αυξηθεί αυτό το όριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν κάνετε load ένα mod, θα δημιουργείται ξεχωριστό save, ενώ όταν έχετε ενεργοποιημένα mods, δε θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε Achievements (ή Trophies στην έκδοση για PS4). Θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε mods είτε μέσω του σχετικού μενού μέσα από το Fallout 4, είτε μέσω του site της Bethesda. Στο παρόν άρθρο μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα mods του Fallout 4.

Απόψε στις 11 το βράδυ η Bethesda θα παρουσιάσει μέσω του Twitch μερικά mods του Fallout 4 στο Xbox One. Δείτε το live παρακάτω:

[UPDATE 4: 8/11/16 – Έρχονται τα mods για PS4] Μετά από πολλούς μήνες αναμονής τα mods θα υποστηρίζονται πλέον και στο PS4.

Μαζί με το patch 1.8 που θα έρθει τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε πλέον και να προσθέσετε mods που θα βρείτε σε αυτό το site. Την στιγμή που γράφεται το άρθρο και παρότι αυτά εμφανίζονται στο site, δεν μπορούν ακόμα να εγκατασταθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η Bethesda, το patch που θα φέρει υποστήριξη για mods βρίσκεται στην διαδικασία του certification και μένει να δούμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο.

Ο μεγάλος περιορισμός είναι ότι τα mods που θα αναπτυχθούν για PS4 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικά assets και έτσι θα υπάρχει σαφώς μικρότερη ποικιλία από τα αντίστοιχα για PC.

[UPDATE 5: 11/1/17 - Revolted mod]
 Το Revolted είναι ένα mod που αντλεί έμπνευση από τα Shooters των 90’s και στην ουσία αποτελεί ένα ολόκληρο παιχνίδι μέσα στο Fallout 4. Το Revolted περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός Shooter των 90’s, όπως το κρύο χιούμορ, το απαίσιο voice acting και την κατάλληλη μουσική επένδυση. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Τα γραφικά του Revolted θα σας θυμίσουν το GoldenEye και τα sprites του θα φέρουν μνήμες από Doom και Wolfenstein. Το ίδιο συμβαίνει και στο gameplay, αφού θα πρέπει να βρίσκετε κλειδιά για να ανοίξετε πόρτες και θα μαζεύετε ζωή σε μορφή μπουκαλιών Nuka Cola. Μπορείτε να κατεβάσετε το Revolted mod για PC από την επίσημη σελίδα του Nexus.

[UPDATE 6: 30/5/17 - Pilgrim: Dread the Commonwealth και Photorealistic] Το Pilgrim: Dread the Commonwealth είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό mod γραφικών, το οποίο αλλάζει ριζικά το ύφος του Fallout 4.

Μέσω αυτού, ο κόσμος του παιχνιδιού γίνεται αρκετά πιο μουντός και ατμοσφαιρικός. Ο φωτισμός, οι ήχοι και οι καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργηθεί εκ νέου από το μηδέν και το αποτέλεσμα θυμίζει περισσότερο ένα Horror game, παρά κάποιο RPG. Ταυτόχρονα, οι modders δημιούργησαν νέα μουσική και το soundtrack αλλάζει σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τις περιστάσεις, ενώ αλλαγές συναντάμε επίσης σε διάφορα textures.

Για να κατεβάσετε το Pilgrim mod, κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες.


Το Photorealistic Commonwealth από την άλλη, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω, υπόσχεται να σας προσφέρει φωτορεαλιστικά γραφικά.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE 7: 22/1/18 - The Capital Wasteland mod] Μια ομάδα από modders στοχεύει στην δημιουργία του Fallout 4: The Capital Wasteland, ενός mod που αποτελεί στην ουσία remaster του Fallout 3.

Το project αυτό βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη όπως ανακοινώθηκε από τους δημιουργούς του και μάλιστα είναι ολοκληρωμένο κατά 40%. Η προσπάθειά τους είναι στην ουσία το να κάνουν ένα remaster του Fallout 3 χρησιμοποιώντας την μηχανή γραφικών του Fallout 4. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής φαίνεται εντυπωσιακό αν κρίνουμε από τα screenshots και το σχετικό βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο modder nafnaf95 δήλωσε: “H δουλειά συνεχίζεται στην Vault 101. Oι Junders Plunker και Nuldel δουλεύουν ασταμάτητα ώστε να παραδώσουν σύντομα όλα όσα χρειάζονται οι level designers”. Επίσης γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα τελειώσει σύντομα ωστόσο επιθυμούν να ενημερώνουν συνεχώς τους fans για την πρόοδό τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Fallout 4: The Capital Watelands κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE 8: 6/7/18 - Visceral ENB mod] Ενώ το Fallout 76 βρίσκεται προ των πυλών, το community συνεχίζει να ασχολείται με τα mods του Fallout 4 με αμείωτο ρυθμό.

Αυτή την φορά, τα φώτα πέφτουν πάνω στο Visceral ENB που υπόσχεται να προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά στο Fallout 4 που είχε κυκλοφορήσει το 2015. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο modder δημιούργησε ένα ENB preset και με την χρήση κάποιων άλλων mods, κατάφερε να βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα γραφικά του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Τα mods που χρησιμοποιούνται για το παραπάνω αποτέλεσμα:
- Visceral ENB
- Vivid Weathers (χωρίς το Natural Bright ESP)
- True Grass
- Rustbelt
- NMC’s Textures
- Vivid Fallout (μόνο τα ground textures)
- Less Crap Debris
- ELFX
- ENB Lights Overhaul
- Enhanced Blood Textures
- Roads Redone
- No More Fake Puddles
- Simply Water συν WET
- Radiant Clouds and Fogs
- HQ Statues
- HD Creatures Rework
- Enhanced Flickering Firelight
- EPO

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Visceral ENB και δείτε τις σχετικές οδηγίες εγκατάστασης.

Διαβάστε το review του Fallout 4 και συζητήστε μαζί μας στο σχετικό forum topic. Δείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το Fallout 76 και τα gameplay videos.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheRedWood (Level 17) 19/11/2015 18:41
Τα περισσότερα mods θέλουν ακόμη βελτιωση, κάτι που όταν βγάλει τα mod tools η Bethesda θα γινεται σε δευτερόλεπτα. Γι'αυτό και έχω κατεβάσει μόνο κατι retextures ως τώρα. #PCMasterRace.
#2 Mystique (Level 23) 19/11/2015 19:55
Ποτε προλαβαν και βγηκαν mods?. Δεν πιστευω να το εχουν τερματισει το game τοσο γρηγορα. Το Nexus ειναι ο παραδεισος μου, εχω βρει χιλιαδες mods για το Skyrim και τωρα θα σκαλισω οτιδηποτε βγει καλο για το Fallout.
#3 Asuma (Level 14) 19/11/2015 20:09
Αν δεν κάνω λάθος στην περίπτωση του Fallout 4 mods είχαν βγει ήδη πριν ακόμα την κυκλοφορία του! Προφανώς ήταν κάτι που πέρα από τους fan της σειράς το περίμεναν και οι modders με ανυπομονησία.
#4 +1 Myrmidon (Level 21) 19/11/2015 21:17
Nice. :-)

Λογικό αφού έχει εξελιγμένη μηχανη του Skyrim.
#5 Mystique (Level 23) 19/11/2015 21:26
Πηγα και ειδα το Nexus και πραγματι εχει ξεκινησει δυναμικα η αναπτυξη των πρωτων mods. Αν ειναι το ιδιο creation kit θα μπορουν ολοι να δημιουργουν ευκολοτερα οτι τους ερχεται στο μυαλο. Εγω περιμενω τους πρωτους voiced companions γιατι παντα χρειαζεται μια ποικιλια οταν ψαχνουμε με τις ωρες σε μοναχικα τοπια.
#6 supermario644ever (Level 20) 22/11/2015 21:18
Πολύ καλό άρθρο αλλά και λογικό για Fallout
#7 Professor_Severus_Snape (Level 28) 04/02/2016 21:35
Από εδώ και πέρα άντε να απαντήσεις στο ερώτημα Fallout 4 ή Metal Gear Solid V!
#8 Mystique (Level 23) 04/02/2016 21:43
Fallout 4 hands down of course, δεν χωραει αμφιβολια γι'αυτο. Ειναι τοσες πολλες οι επιλογες στα mods που καθε φορα ξεκινας ενα νεο ουσιαστικα παιχνιδι και ακομη ειμαστε στην αρχη δεν εχουμε δει τα καλυτερα. ;-)
#9 Myrmidon (Level 21) 04/02/2016 22:58
Ακόμα vanila παίζω.Έχουμε χρόνια μπροστά μας για τα mods. Και αν θέλω να εξαφανίσω το όπλο R και είμαι οκ. Άσε που τρέχω και ποιο γρήγορα :D
#10 Blood King (Level 25) 04/02/2016 23:25
Αθάνατη Bethesda με τα mods σου, λειτουργούν σαν "καρύκευμα" σε ένα λαχταριστό πιάτο "φαΐ". Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις πανέμορφες followers μου σε Skyrim και Oblivion, σκότωνα χιλιάδες δαιμονικά τέρατα με επίγειους αγγέλους στο πλευρό μου.
#11 MusicGamer26 (Level 17) 05/02/2016 18:13
Καλή φάση , πλάκα θα έχει Fallout 4 αλλά MGSV :P .... :-)
#12 redman40 (Level 12) 22/03/2016 00:20
Καλό και τούτο να κάνω τις αποστολές με τον σκύλο αντί για τον χαρακτήρα μου θα το δοκιμάσω.
#13 TheLuckyShamrock (Level 15) 01/06/2016 15:39
Μόνο εμένα δε μου αρέσουν τα mods και θέλω να παίζω αποκλειστικά το original παιχνίδι; :/
#14 δημπαν (Level 6) 01/06/2016 17:01
Τα περρισότερα mods θέλουν βελτίωση αν και ειναι αρκετά ρεαλίστικά και διασκεδαστικά
Notification