Citadel: Forged With Fire

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Citadel: Forged With Fire

Citadel: Forged With Fire

Νέο τρέιλερ για την κυκλοφορία στο Steam Early Access. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/17] Το Citadel: Forged With Fire είναι ένα νέο Fantasy Sandbox RPG από την Blue Isle Studios, developer των Slender: The Arrival και Valley.

Σύμφωνα με το σενάριο, στο Citadel θα μπείτε σε έναν τεράστιο κόσμο όπου θα μπορείτε να κάνετε spells, να χτίσετε και να διαλύσετε σπίτια και κάστρα, να εξερευνήσετε και να κάνετε crafting. Θα μπορείτε ακόμη να πολεμήσετε ή να δαμάσετε orcs, άλογα, ανταρόλυκους, δράκους και άλλα μυθικά τέρατα. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να δημιουργήσετε συμμαχίες και να πραγματοποιήσετε πολέμους.

Σύμφωνα με τον managing director της Blue Isle Studios, Alex Tintor, το Citadel αποτελεί ένα εντελώς καινούριο είδος για την ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας. ''Ο μεγαλύτερός μας στόχος στο Citadel είναι να δουλέψουμε στενά με το community μας, ώστε να αναπτύξουμε το απόλυτο fantasy sandbox RPG για να παίζετε online με τους φίλους σας'', τόνισε χαρακτηριστικά.

[UPDATE: 21/7/17 - Μία μέρα ανοιχτή η beta] H open beta του sandbox RPG της Blue Isle Studios θα είναι διαθέσιμη από αύριο και για μια μέρα μόνο.

Τα αρχικά σχέδια των developers ήταν να διεξάγουν μια closed beta, αλλά ο αριθμός των εγγραφών ήταν τόσο μεγάλος, που αντί για αυτό αποφάσισαν να δώσουνε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χρήστες που έδειξαν ενδιαφέρον να δοκιμάσουν το Citadel: Forged With Fire. Ξεσκονίστε τη μαγική σας ρόμπα και τα μαγικά σας βιβλία και ετοιμαστείτε να μπείτε στον κόσμο του Citadel. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην open beta του Citadel: Forged With Fire μπορείτε απλώς να κατεβάσετε τον client μέσω του Steam.

Το Citadel: Forged With Fire θα είναι διαθέσιμο σε early access μετά το τέλος της beta και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου και θα κοστίζει 25 ευρώ.

[UPDATE 2: 27/7/17 - Steam Early Access μαζί με τρέιλερ] Το Citadel: Forged With Fire κυκλοφορεί στο Steam Early Access.

Δείτε το launch trailer το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Blue Isle Studios και που περιέχει σύντομα gameplay πλάνα γεμάτα δράση.

Διαβάστε περισσότερα και για το Open World RPG My Time at Portia. Συζητήστε για το Citadel: Forges with Fire σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification