Fallout 3 mod στο Fallout 4

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
8
Fallout 3 mod στο Fallout 4

Fallout 3 mod στο Fallout 4

Νέο βίντεο από το Capital Wasteland mod. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/4/17] Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα φαινόταν το Fallout: New Vegas με γραφικά νέας γενιάς; Ένας modder προσπαθεί να σας λύσει την απορία και από ότι φαίνεται πάει αρκετά καλά.

Το project έχει ονομασία New Vegas in Fallout 4 και υπογράφεται από τον Sir_Bumfrey_Diggles, ο οποίος έχει ήδη φτιάξει τις περιοχές Goodsprings και Primm. Στις σχετικές τοποθετήσεις του στο Reddit αναφέρει ότι ο ίδιος ασχολείται με την κατασκευή του κόσμου, ενώ ένα φίλος του με τις αποστολές ώστε να καταφέρουν να γεννήσουν το νέο New Vegas. Μπορεί το όλο θέμα να είναι ακόμα στα αρχικά του στάδια, αλλά έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων επιθυμούσαν ένα remake του πολύ ατμοσφαιρικού RPG.

"Όσο περισσότερα κτήρια χτίζω, τόσο πιο εύκολο γίνεται, καθώς στο New Vegas χρησιμοποιούνται παρόμοια κτήρια σε διάφορες πόλεις. Όσον αφορά τα γραφικά, μπορεί να έχω βρει πολλά κομμάτια που ταιριάζουν στα σκηνικά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι όλα θα ταιριάζουν τέλεια. Ο βασικός μας στόχος δεν είναι να φτιάξουμε ένα remake του New Vegas αλλά μία σειρά από αποστολές που θα διαδραματίζονται στον συγκεκριμένο κόσμο. Παρόλα αυτά, θέλουμε να βάλουμε κάποιες από τις γνωστές αποστολές καθώς θα έχει πλάκα και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω, το mod θα είναι διαθέσιμο προς όλους".

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο mod εν δράση στο παρακάτω βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες.



[UPDATE: 23/12/17 - Fallout 3 και Fallout: New Vegas στο Fallout 4] Δείτε το νέο βίντεο από mod που ενσωματώνει τον κόσμο του Fallout 3 στο Fallout 4. Το συγκεκριμένο mod είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο του Sir_Bumfrey_Diggles.

Το mod βρίσκεται σε pre-alpha στάδιο καθώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

[UPDATE 2: 28/2/18 - Fallout 3 remake: Capital Wasteland] Ένα ακόμη mod που μεταφέρει τον κόσμο του Fallout 3 στο Fallout 4 κάνει την εμφάνισή του και ονομάζεται Capital Wasteland.

Δείτε το σχετικό gameplay video του.

Διαβάστε το review του Fallout 4 και του Fallout:New Vegas και συζητήστε περισσότερα για το νέο mod στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 RipAndTear (Level 7) 26/04/2017 00:19
Δείχνει υποσχόμενο, αν και με ενοχλεί που θέλουν να φτιάξουν μόνο ένα μέρος του παιχνιδιού και όχι ολόκληρο!
#2 ashbringer (Level 25) 24/12/2017 08:17
Προτιμώ να τα βλέπω ξεχωριστά και ολοκληρωμένα .Καλό το εγχείρημα αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται.
Notification