Paper Mario: Color Splash

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Paper Mario: Color Splash

Paper Mario: Color Splash

Ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay βίντεο.

Η Nintendo παρουσίασε νέα στοιχεία για το επερχόμενο Action Adventure RPG.

Το Paper Mario: Color Splash θα είναι η επόμενη προσθήκη της RPG σειράς, η οποία τείνει όλο και περισσότερο προς το Action Adventure genre. Μάλιστα από τα στοιχεία που παρουσίασε η Nintendo στην E3, το Color Splash δείχνει να είναι πνευματικός διάδοχος του Paper Mario: Sticker Star του 3DS, το οποίο είχε απομακρυνθεί αρκετά από τις RPG ρίζες του. Η βοηθός παραγωγής Risa Tibata δήλωσε ότι η ιδέα για το εν λόγω Paper Mario ήρθε όταν έψαχναν τρόπους να προσθέσουν gameplay με κάρτες στη σειρά. Ακόμα δήλωσε ότι ο λόγος που η σειρά αποστασιοποιείται από τα RPG στοιχεία είναι ότι η Nintendo έχει ήδη μια άλλη σειρά με τον Mario στο συγκεκριμένο genre, που δεν είναι άλλη από το Mario & Luigi.

Στο Paper Mario: Color Splash θα αναλάβετε τον ρόλο του Mario, ο οποίος μετά από παρότρυνση της Peach και του Toad θα επισκεφθεί το Prism Island. Στο νησί θα συναντήσει έναν τενεκέ μπογιάς που μιλάει και ονομάζεται Huey. Με τη βοήθεια του και με ένα σφυρί που βάφει, ο Mario θα προσπαθήσει να επαναφέρει το χρώμα πίσω στο νησί. Το gameplay περιλαμβάνει μάχες με κάρτες οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: τις Battle Cards, τις Things Cards και τις Enemy Cards. Μπορείτε να δείτε περισσότερα αναλυτικά στο gameplay βίντεο που παρουσιάστηκε στην E3 2016 και ακολουθεί παρακάτω.

Το Paper Mario: Color Splash θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Wii U στις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το review του Paper Mario: Sticker Star και συζητήστε περισσότερα για το Paper Mario: Color Splash στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification