Ni no Kuni II gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ni no Kuni II gameplay videos

Ni no Kuni II gameplay videos

Δεκάλεπτο gameplay βίντεο αφιερωμένο στην Tani. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/6/17] Ο Dennis Lee της Bandai Namco μίλησε στην E3 2017 για το Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, το οποίο αναπτύσσεται από την Level 5.

Η πρώτη έκδοση είχε να κάνει με την μητέρα του ήρωα Ethan και στη δεύτερη θα προσπαθήσει να αναδειχθεί ως βασιλιάς. Στο βίντεο βλέπουμε την πλοήγηση στο περιβάλλον και μια ιδέα από τους διαλόγους και τα οπτικά εφέ. Στη συνέχεια, στο βασικό μέρος του βίντεο, τα βάζετε με τον γορίλλα Thogg κι εκεί παίρνουμε μια γεύση από το σύστημα μάχης. Το gameplay είναι αυτό ενός real-time Action-Adventure RPG στοιχεία. Υπάρχουν melee και ranged επιθέσεις, μικροί ήρωες με την ονομασία Higgledies, που επιτίθενται στους εχθρούς σας μαζικά. Μπορείτε να τους δώσετε εντολές κάνοντας buff και αυξάνοντας Defense, Attack ή πραγματοποιώντας λειτουργίες όπως heal και block. Θα υπάρχουν μέχρι και Higgledie heroes με καλύτερες δυνατότητες από τα απλά πλασματάκια.

Την ώρα της μάχης θα μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους άλλους χαρακτήρες του party σας. Όσο για τα bosses, το καθένα θα έχει συγκεκριμένες ρουτίνες επιθέσεων κι όπως βλέπετε οι μάχες θα διαρκούν για αρκετό χρονικό διάστημα, λόγω των μεγάλων health bars. Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ το πρώτο μέρος. Προς το τέλος του βίντεο βλέπουμε μια μάχη με Level 30 τέρας, τον Longfang, ο οποίος έχει επικό σχεδιασμό και προκαλεί υψηλό damage.

 

[UPDATE: 24/8/17 - Νέα gameplay videos στην Gamescom 2017] Κατά την διάρκεια της Gamescom 2017, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Ni No Kuni II.

Πέρα από τα ήδη γνωστά levels της E3, είχαμε νέα διαθέσιμα levels. Καταρχήν συναντάμε ένα level διαχείρισης στρατού όπου εμπίπτουν και στοιχεία Strategy, καθώς συνδυάζετε ομάδες με διαφορετικές επιθέσεις.

Επίσης είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μάχες στον κόσμο του παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντας μικρότερα τέρατα. Υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής χαρακτήρων όποτε θέλετε. Αντιμετωπίσαμε επίσης ένα νέο boss, τον Wyven Warlord (level 12). Στο παιχνίδι υπάρχουν επίσης διάφορα περίεργα easter eggs, όπως για παράδειγμα...ιπτάμενες μοτοσυκλέτες με φτερά και minigun. Η χρωματική παλέτα βέβαια κάνει όλα αυτά τα στοιχεία να δένουν εναρμονισμένα.

[UPDATE 2: 28/8/17 - Νέo εννιάλεπτο gameplay video] Το Ni no Kuni 2 έδωσε το παρόν στην GameStop Expo του Las Vegas με ένα εννιάλεπτο βίντεο. Απολαύστε το:

[UPDATE 3: 19/11/17] Το Longfang boss πρωταγωνιστεί στο εντυπωσιακό gameplay βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Level 5 αναμένεται να διαθέσει τον διάδοχο του Ni No Kuni στις αρχές του επόμενου έτους. Έως τότε, μπορείτε να απολαύσετε δύο gameplay videos που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μέσα από τα οποία έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και ένα boss fight με τον Longfang. Στο δεύτερο βίντεο συναντάμε την ολοκλήρωση κάποιων quests.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom βασίζεται στην συνταγή του πρώτου παιχνιδιού, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του RPG της Level 5 που περιλαμβάνει πόλεις, χωριά και dungeons. Κατά την διάρκεια των μαχών, θα μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα στο πεδίο της μάχης και να χρησιμοποιήσετε melee επιθέσεις, καθώς και μαγεία στην μορφή των Higgledies abilities. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες χρόνια μετά τα αντίστοιχα του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

 

[UPDATE 4: 21/12/17 - Νέο gameplay trailer] Η Bandai Namco δημοσίευσε σήμερα ένα νέο βίντεο, επιδεικνύοντας τα gameplay mechanics των μαχών του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Στο βίντεο διακρίνονται τρεις από τους πρωταγωνιστές να μάχονται ενάντια σε ένα γιγάντιο μανιτάρι και ένα boss (όπως φαίνεται από το χαρακτηριστικό life bar) με το όνομα Jelly Queen, ταυτόχρονα επιδεικνύοντας την ικανότητα του να αλλάζετε ήρωες κατά τη διάρκεια της μάχης. Επίσης, στο βίντεο ξεχωρίζει η μουσική επένδυση του Joe Hisaishi.

Δείτε το νέο gameplay video:

[UPDATE 5: 4/1/18 - Νέο εκτενές gameplay video] Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο εκτενές gameplay video. Σε αυτό παρουσιάζεται εκτενώς το σύστημα μάχης του και πολλά στοιχεία από την ιστορία του παιχνιδιού, τα οποία ξεδιπλώνονται εν μέσω cutscenes.

 

 

[UPDATE 6: 14/2/18 - Gameplay trailer με μάχη] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer του Ni No Kuni 2, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το σύστημα μάχης. Στο ξεκίνημα του βίντεο βλέπουμε μάχες με απλούς εχθρούς και προς το φινάλε ένα boss fight.

 

[UPDATE 7: 19/2/18 - 10 λεπτά καθαρού gameplay] Στο νέο gameplay video της Bandai Namco απολαύστε 10 λεπτά από το gameplay του παιχνιδιού με τον King Evan. Δείτε το σύστημα μάχης, την συνεργασία με τον companion σας και τις συνομιλίες με τους NPCs και τα rewards που δίνουν. Το βίντεο είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχουμε δει μέχρι σήμερα από το gameplay.

Πέρα από την κυρίως δράση που αφορά αντιμετώπιση απλών εχθρών (με πλήρη προβολή του HUD αυτή τη φορά), ανάμεσα στη μάχη θα παρατηρήσετε ότι παρεμβάλλονται cutscenes που αποκαλύπτουν σταδιακά το σενάριο. Από το βίντεο απουσιάζει κάποιο boss fight.

 

[UPDATE 8: 22/2/18 - Νέο δεκάλεπτο βίντεο με boss fight] Η Bandai Namco δημοσίευσε άλλα 10 λεπτά καθαρού gameplay, στα οποία ο King Evan αντιμετωπίζει διάφορους εχθρούς, καθώς επίσης και ένα Level 10 boss, τον Dark Knight.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 9: 24/2/18 - The Journey Begins gameplay video] Η Bandai Namco έδωσε ένα ακόμα gameplay βίντεο στη δημοσιότητα, παρουσιάζοντας αυτή την φορά τα πρώτα 15 λεπτά του Ni No Kuni II και την απόδραση των Evan και Roland από το παλάτι του Ding Dong Dell.

Δείτε το παρακάτω:

 [UPDATE 10: 3/1/18 - Δεκάλεπτο βίντεο αφιερωμένο στην Tani] H Bandai Namco δημοσίευσε ένα ακόμα gameplay βίντεο, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην Tani. Στο νέο αυτό βίντεο θα δείτε την Tani ως party leader να χειρίζεται το δόρυ της, εξερευνώντας και πολεμώντας προκειμένου να φτάσει στην πόλη Goldpaw. ο βίντεο τελειώνει με μια σύντομη ματιά σε ένα cutscene στο οποίο εμφανίζεται και ο θετός της πατέρας, ο Sky Pirate Batu.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 11: 17/3/18 - Πέντε νέα βίντεο] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε πέντε νέα gameplay videos για το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε την Tani ενώ στα υπόλοιπα έχουμε μία μίξη από cutscenes και gameplay περιεχόμενο. Πολλές μάχες, πολλές αποστολές και πολλοί διάλογοι.

Το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 23 Μαρτίου. 

 

Διαβάστε το review του πρώτου Ni No Kuni και δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Ni No Kuni II. Συζητήστε για το Ni No Kuni II σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/01/2018 10:03
Απο τους καλύτερους τίτλους για τον Ιανουάριο.
Notification