Bundle Stars: Έκπτωση μέχρι 90% σε μεγάλη γκάμα από RPG

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Bundle Stars: Έκπτωση μέχρι 90% σε μεγάλη γκάμα από RPG

Bundle Stars: Έκπτωση μέχρι 90% σε μεγάλη γκάμα από RPG

Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μεγάλες εκπτώσεις διεξάγονται στο Bundle Stars σε γνωστά RPGs δημιουργούν την κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά που λείπουν από την συλλογή σας.

Divinity: Original Sin, Torment: Tides of Numenera, Baldur's Gate και Icewind Dale είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του GOG σε μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν το 90%. Ξαναζήστε τα αγαπημένα σας RPG αν είστε παλιοί ή γνωρίστε μερικούς από τους πιο καλογραμμένους κόσμους του gaming αν είστε νεότεροι. Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα; Ευτυχώς για εσάς η προσφορά δε λήγει ακόμα αλλά θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο να αποφασίσετε για το ποια θέλετε να αποκτήσετε.

Δείτε την πλήρη λίστα των games που διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή. 

Διαβάστε το review μας για το Planetscape: Torment: Enhanced Edition και πείτε μας ποια παιχνίδια θα αγοράζατε στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 20/07/2017 22:10
Μπόλικοι αξιόλογοι τίτλοι και οι τιμές πάρα πολύ καλές. Μπράβο στο GOG!
#2 ashbringer (Level 25) 21/07/2017 09:31
Divinity: Original Sin, Torment: Tides of Numenera, Baldur's Gate και Icewind Dale ξεκινώντας απο αυτά τα αριστουργήματα τι να πει κανείς.Αγοράστε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Notification